reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
O.paulina, co za wstrętny pracodawca, że pączków pracownikom nie funduje :-p
Ja juz mam jednego za sobą. Obstawiam, że zjem dzisiaj cztery. Wieczorem zrobimy konkurs, która więcej pochłonęła :laugh2:
U mnie uroki dyskopatii. Wczoraj wieczorem wstałam z łóżka i się przewróciłam, dosłownie mnie w pół złamało. ALE! nie ma tego złego bo z pozycji leżącej dojrzałym wielkiego pająka za skrzynią, tuż przy podłodze, wiec od razu mąż zutylizował:laugh2:

Jadę na wizytę. Hola77, ja też nie mam jakichś badań, które mi kazała gin zrobić. Zgubiłam kartkę z ostatniej wizyty... Mam nadzieje, ze jednak mnie nie okrzyczy :sorry2:
GuaRaNa, ja już wyniki miałam tego samego dnia po 13 :blink: Ale ja tylko tsh i mocz robiłam. Tsh poszło do góry i to sporo. Jest w normie, ale bardzo skoczyło. A mocz sama nie wiem, dziwnie jakoś.

Dziecię moje małe dzisiaj pierwszy raz zostaje na spanie w żłobku. Ciekawe co to będzie....

Dziewczyny wizytujące dzisiaj - samych dobrych wieści!!!!!

reklama
Witam i ja z bolem glowy
Zaraz sniadanie i sprzatanie. Musze posciel zmienic.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)
Ja dzisiaj raczej nie zjem paczka bo nie mam ochoty. Ostatnio jestem tylko na kanapkach i musze miec szczypior. No wczoraj zaszalalam z ta pizza. Niby jest lepiej ale apetytu jakos nie mam.

Apetytu i u mnie brak bo choć teraz wymioty raz na 3-4 dni to i tak lęk przed nimi mi został...

Ide na ft4, tsh, glukoze i mocz... Trzymajcie kciuki by ta glukoza jakos w normie wyszła.

Potem lece po paczka pewnie ze dwa zjem i wiecej nie wcisne... Bo w okolicy nie ma dobrych i prawdziwych, a nie chce mi sie jechac po nie gdzieś dalej.

FB_IMG_1487837729145.jpg

U mnie bedzie raczej na paczusia hahaha

Załączniki

• FB_IMG_1487837729145.jpg
    FB_IMG_1487837729145.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 469
Witam i ja po ciezkiej nocy. Jakos często się budze... i zasnac nie moge.... u mnie dzis i paczki i faworki :) paczki kupilam we wtorek i pomrozilam bo dzisiaj bym dopiero miala wieczorem... ale to takie sklepowe z cukrem pudrem... i dzemem. Nie takie jak polskie.. ale lepsze to nic nic... :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam z rana.
Jak u nas beznadziejnie.....śnieg z deszczem i tylko 2 stopnie.Brrr....aż się wychodzić z domu nie chcę.
A muszę do szpitala jechać.
Smacznego życzę w tłusty czwartek.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry