reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witajcie dziewczynki [emoji2]pogoda jak zwykle okropna nawet z łóżka nie chce mi się wstać ,narazie przyniosłam sobie herbatkę do łóżka [emoji2]wszystkim życzę przepysznych pączków i miłego dnia a dziewczynom wizytującycm samych dobrych wieści [emoji2]

reklama
Witam sie i ja w ten pączkowy dzień :)
Pogoda jak u większości, wietrznie i deszczowo, nic tylko jeść pączki i pić kakałko. A potem się będę dziwila skąd nagle 5kilo do przodu :rofl: haha
Kobietki wizytujace dzis, @luska1979 , @dzag82 , @GuaRaNa , @emikaa , @Itta87 , i nie wiem kto jeszcze, za co z góry przepraszam, powodzenia i samych dobrych wiesci!
Ja na pączusie dziś do mamy idę, domowe najlepsze :cool2:
Także ten miłego obzerstwa, i spokojnego dnia ;)

Witam się i ja jeszcze z lozeczka:) oczywiście na początku za wszystkie wizytujace dzisiaj kciukasy [emoji110] [emoji110] [emoji110] samych dobrych wiesci[emoji4]
U nas tez szaro buro i ponuro pół nocy nie przespalam bo pies lazil po domu i co godzinę chciał na łóżko wskoczyć meczarnia, nie wiem co mu było bo normalnie śpi cała noc.
Zaraz zbieram się z wyrka i jadę do polskiego sklepu bo najlepsze pączusie:) ale najpierw śniadanko bo ssie w żołądku. Smacznych pączków [emoji6] [emoji6]

ckaik0s3ujrpy6g1.png

Witam w tłusty czwartek:)
Za mną ciężka noc, ciągle się budziłam, jak zasnęłam mocnym snem to znowu głupoty mi się śniły...wstałam bardzo zmęczona. Zawiozłam Hankę do szkoły i od razu do sklepiku po pączki. Dzisiaj grzeszę na całego:-D

Od kilku dni też czuję kłucie w lewym pośladku w czasie chodzenia:baffled:
Maluch dalej nie daje znaku że fika, więc czekam wciąż na wyraźne sygnały.
Widzę że dzisiaj sporo wizyt się szykuje - a więc dziewczyny : samych dobrych wieści życzę &&&&&

Witam się z rana.
@luska1979 @GuaRaNa i @dzag82 trzymam kciuki za wasze wizyty, obyś Luska usłyszała dobre nowiny, a Ty Dzag miarowe bicie serduszka.

@emikaa Mnie też kłuje jakby lewy jajnik, ale to jak np szybko się zerwe z pozycji siedzącej, nie wiem jak u ciebie..

Mnie znowu chyba cholerstwo z pęcherzem łapie. Załamka, pozbyłam się bakterii antybiotykiem i teraz czuje jakbym miała nawrót, płakać mi się chce. :( :(

Zauważyłam, że zaczynam mieć zmienne humory i łatwo można wyprowadzić mnie z równowagi. Myślałam, że mnie to ominie.

Słooooońce, gdzie jesteś..

Hej życzę słodkiego tłustego czwartku. Ja jak zwykle marzę o wolnym dniu ale czuję się dobrze więc planuje nadal pracować jak zwykle. Tylko te wymioty dały by już spokój.... Pogoda paskudna... przyjechały do nas studentki z Hiszpanii te biedulki to dopiero zmarzną ale marzy im się śnieg jeszcze nigdy nie widziały. Mi już niekoniecznie... powodzenia na wizytach

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@koko@ to chyba z tym śniegiem się trochę spóźniły.. ja liczę, że już tylko wiosenne dni przed nami.
No wymioty to porażka, też jeszcze na to cierpię.. A mówili, że wraz z II trym wszystko przejdzie jak ręką odjął.. A tu ból kręgosłupa się jeszcze przypałętał. :D

reklama
Do góry