Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Luska ja zrobilam bo szlam do polskiego lekarza po zwolnienie. Nie musialam ale skoro juz bylam to myslalam ze policzy ki tylko za usg i zwolnienie.. ale niestety za wizyte tez policzyl... no ale podpatrzylam maluszka i tez mi zalezy bardziej zeby dzidzia byla zdrowa niz plec. Najpierw myslalam ze moze to dziewczynka ale teraz musze bardziej ze kolejny chłopak..Patysia152 to fajnie że nam się pochwalisz płcią.
Dla mnie teraz ważniejsze by dzidzia była zdrowa a nie jakiej płci jest...więc jakbym robiła usg prywatnie to tylko z tego powodu.
U mnie to tylko 4 tygodnie do usg połówkowego...dokładnie miesiąc.
Ja nie robiłam jeszcze prywatnego usg...w 1 trymestrze nie widziałam takiego sensu.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Czemu? Jakich pieluch uzywasz? Czy o chusteczkach mowisz?
Luska u nas za duzego wyboru nie ma w pieluszkach.. pampers i tylko te sklepowe firmowe.. typu asda Boots tesco... no i sa jeszcze ekologiczne naty ale te sa strasznie drogie.. i my ich nie kupowalismy....Atfk trzymam kciuki by udało Ci się dotrwać do lipca.
Dziewczyny u nas nie ma takiej dużej różnicy w cenach.W zasadzie pieluszki wszystkich marek są w podobnej cenie.
Aga ja też mam ostatnio lenia ale dlatego że jestem na urlopie.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom