reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Patysia152 to fajnie że nam się pochwalisz płcią.
Dla mnie teraz ważniejsze by dzidzia była zdrowa a nie jakiej płci jest...więc jakbym robiła usg prywatnie to tylko z tego powodu.
U mnie to tylko 4 tygodnie do usg połówkowego...dokładnie miesiąc.
Ja nie robiłam jeszcze prywatnego usg...w 1 trymestrze nie widziałam takiego sensu.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Luska ja zrobilam bo szlam do polskiego lekarza po zwolnienie. Nie musialam ale skoro juz bylam to myslalam ze policzy ki tylko za usg i zwolnienie.. ale niestety za wizyte tez policzyl... no ale podpatrzylam maluszka :) i tez mi zalezy bardziej zeby dzidzia byla zdrowa niz plec. Najpierw myslalam ze moze to dziewczynka ale teraz musze bardziej ze kolejny chłopak..

Atfk trzymam kciuki by udało Ci się dotrwać do lipca.
Dziewczyny u nas nie ma takiej dużej różnicy w cenach.W zasadzie pieluszki wszystkich marek są w podobnej cenie.
Aga ja też mam ostatnio lenia ale dlatego że jestem na urlopie.

Atfk trzymam kciuki by udało Ci się dotrwać do lipca.
Dziewczyny u nas nie ma takiej dużej różnicy w cenach.W zasadzie pieluszki wszystkich marek są w podobnej cenie.
Aga ja też mam ostatnio lenia ale dlatego że jestem na urlopie.

Luska u nas za duzego wyboru nie ma w pieluszkach.. pampers i tylko te sklepowe firmowe.. typu asda Boots tesco... no i sa jeszcze ekologiczne naty ale te sa strasznie drogie.. i my ich nie kupowalismy....

Dzień dobry.
I ja witam się z łóżka.
Nie śpię już jakiś czas ale Jeszce leżę. Zjadłam śniadanko i oglądam ddtvn. Uwielbiam Dorotę Wellman.

Teraz szok....
Ja dziś bez pączków . Bo ich nie lubię. Zrobię z Kają faworki to dzieci zjedzą.

A sobotę uderzam do Ikei. Zaczynam szykować gniazdo dla młodego☺. Zaraz połowa ciąży więc powoli się biorę.

✊✊✊ za wszystkie wizyty! !Czekamy na info.

Safiya to przynamniej tyle dobrze że się zrehabilitowali.
Ja używałam przy Wiki tylko wody a teraz jeszcze czy będę używać chusteczek jeśli tak to na pewno nie pampers czy huggies.
Klusek super wieści.

Moja Emi np.była uczulona na sudocrem i wszystkie mazidła inne.Tylko mąka ziemniaczana dla niej i pieluchy wielorazowe.Z kolei Wiki nic nie smarowałam pupki tylko woda do mycia i skórka jak marzenie.

Ja juz po wizycie. Uwielbiam moja gin :-) Tak jej najojcyłam, że serduszko za wolno bije, że jak tym detektorem sprawdzał to w ogóle ledwo ledwo - a jak się zdziwiła, że detektorem w 13-tym tygodniu tętno dziecka sprawdzał!!  :-D - że zrobiła mi ze free usg, sprawdziła kilka razy i stwierdziła, że najwyraźniej taka uroda Malucha, bo serce bije miarowo w granicach tych 130 uderzeń na minutę i ze to tez nie jest nic skrajnego poniżej norm. I absolutnie się niczym nie martwimy. Chciała też podejrzeć czy to chłopczyk czy dziewczynka - bo "tak chce mi dziewczynkę zrobić" :-D - ale się nie udało. Raz, że wcześnie jeszcze, a dwa, że tak kiepsko leżał. Za trzy tygodnie powie :-p

reklama
Do góry