reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
My dzis na spacerku bylismy mimo mokrej trawy :) dziec i psiak zadowoleni :)
1487164972-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Super! oby więcej takich przyjemnych dni :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O właśnie w sumie chyba juz czas zapisac sie na polowkowe. Mialam nie robić ale ten sprzęt dr Alaszewskiego i w sumie on jako dr sa mega.
Mam nadzieję ze potwierdzi płeć bo mimo ze każde będę mocno kochała to do szalu doprowadza mnie niepewnośc, chciałbym już kupować i w ogole.

A czy którejś z Was budują hormony w 2 trymerze? Wczoraj jak spalilam robota kuchennego to sie poryczalam. A dzisiaj płakałam chyba z 45min praktycznie bez powodu. Ubzduralam cos sobie i uroslo to do rangi mega problemu. Masakra

@Truskaweczka2017 nasz szumis ma kilka dzwiekow, chyba dwa rodzaje odglosow w brzuszku, trzeci szum fal, bicie serca i chyba jeszcze jeden dzwiek ;-)

@luska1979 ja wlasnie myslalam o kupnie lezaczka i chusty no i jesli jutro zapowiadalby sie chlopak to moze jakis jeden czy dwa ciuszki :p

A my dzisiaj bylysmy az 1,5h na spacerku bylo tak przyjemnie, cieplutko, normalnie wiosna, kocham ciepelko :-D . Mala sie wybiegala moze ladnie pojdzie spac ;-)

Mój był takim blondynkiem jako dziecko teraz to taki jasny brąz ma na głowie... ciekawe czy może córcia odziedziczy takie włoski.. bardziej bym chciała bo zawsze mi się podobały [emoji173]

Ciekawe jak u mojego sie zmienia z czasem

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

O właśnie w sumie chyba juz czas zapisac sie na polowkowe. Mialam nie robić ale ten sprzęt dr Alaszewskiego i w sumie on jako dr sa mega.
Mam nadzieję ze potwierdzi płeć bo mimo ze każde będę mocno kochała to do szalu doprowadza mnie niepewnośc, chciałbym już kupować i w ogole.

A czy którejś z Was budują hormony w 2 trymerze? Wczoraj jak spalilam robota kuchennego to sie poryczalam. A dzisiaj płakałam chyba z 45min praktycznie bez powodu. Ubzduralam cos sobie i uroslo to do rangi mega problemu. Masakra
ja co chwile mam łzy w oczach jak jadę autem i słucham radia.. A to wygrała wycieczkę a to puścili jakąś piosenkę która wywołała u mnie wzruszenie nie wiadomo czemu :)

reklama
Klusek nie wyglądasz na taka duza corcie, az w tabelkę zajrzałam. Myslalam ze 15 lat miałaś jak ja urodziłas. Śliczna dziewczynka :-) i do tego jaka wyrozumiala jak zostawia rodzicom chate wolną :-)

Do góry