reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Daria super wiesci
Z tym seksem w ciazy to nie do konca tak, gdyby to była prawda niewielki % by donosil, zanim zresztą dowiemy się o ciazy to raczej ten seks jest:-D no i tylko tak naprawde w niektorych przypadekach lekarz zaleca abstynencje

daria super,że wszystko ok:)

Dziewczyny mnie od nocy zaczął boleć brzuch ale tak inaczej nie jak na okres ale tak jakbym miała mega zakwasy plus zapalenie pęcherza,czy któraś z Was ma takie bóle albo miała w poprzednich ciążach??

Daria jak to dobrze ze wszystko dobrze !! I ciesze siecze zobacxylas swojego ufoczka i serduszko :-) tylko takich wiadomosci sobie zyczymy !!
Mnie lekarz powiedzial, zeby narazie sie z seksem wstrzymac, bedzie to trwalo gdzies do 12ego tyg bo tak mi mowil ostatnim razem. To ze robimy to kiedy nie wiemy ze jestesmy w ciazy to normalne i przeciez dzidzia jest wtedy pod ochrona, co innego teraz kiedy zaczyna sie juz porzadnie rozwijac. Ja wole jednak nie ryzykowac chociaz ochota jest :-) co do mezczyzn i seksu. Badzmy tez i dla nich wyrozumiale, sa odrzuceni i nawet nie maja pojecia dlaczego :-) ja skoro nie moge sie z nim kochac pomagam mu w inny sposob i chociaz ja na tym nie korzystam to ciesze siecze moge mu mimo wszystko sprawic przyjemnosc ;-)

Ania ja mam jakies dziwwne bolw brUcha raz jak zakwasy innym raEm jak na okres ale mocno az plecy promieniuja :/

Emil mi nie dal spac w nocy ;(

Jak juz zasnelam to glupoty mi sie snily ;(
I wez tu sie czlowiwku wyspij... masakra jakas ;(

Daria cieszę się że wszystko dobrze .
Dziewczyny chciałam sie was spytać czy któraś z was ma zawroty głowy omdlenia lub zemdlenia ? Bo ja rano zemdlałam w sklepie :( masakra . Stałam w kolejce i nagle zrobiło mi sie bardzo gorąco wiec zdjelam czapkę i rozpielam kurtkę i nadle już nic nie widziałam i usiadłam na podłodze tylko słyszałam takie echo jak ludzie do mnie mówili . Jedna pani spytała sie mnie czy coś piłam :( a ja powiedziałam ze nie i jest w ciazy wiec wtedy chcieli karetkę wzywać . Po kilku minutach doszłam do siebie i zadzwoniłam po męża . Teraz leżę i już chyba dzisiaj nie wstanie z łóżka .

Hej, dziewczyny:) Też jestem sierpniową mamą:) termin na 11.08.2015. W piątek po raz pierwszy zobaczyłam swoje maleństwo, ma już 1,94cm! Teraz muszę zrobić mnóstwo wyników, więc trochę będzie z tym biegania.

Gusia3 mi rano często zdarzają się zawroty głowy, raz prawie zemdlałam. Mówiłam o tym lekarzowi i powiedział, że to nie jest nic niepokojącego, żeby uważać na siebie, nie zmieniać szybko pozycji, nie robić gwałtownych ruchów bo to może potęgować te zawroty głowy. Więcej będzie mógł mi powiedzieć jak pójdę z wynikami.

reklama
akuku to mnie uspokoiłaś trochę,te moje bóle przychodzą tak falami i tez na plecy czasem zaciągnie

gusia mi w kolejkach też słabo się robi więc unikam ich jak tylko mogę już raz musiałam biec na zewnątrz bo już czułam ciężką głowę,uderzenie gorąca i uszy zatkane ale zdążyłam usiąść przed sklepem na ławce i przeszło...dobrze,że teraz zima i takie rześkie powietrze.W domu już też kilka razy mi się słabo zrobiło ale nie zemdlałam. No i przy każdym gwałtowniejszym ruchu zakręci mi się w głowie....jakby błędnik oszalał:baffled: takie uroki ciąży....damy radę:tak:

Do góry