reklama
beata88
Fanka BB :)
Oj pupi biedactwo :-(
No najgorsze że na początku zawsze jest ładnie pieknie a później dopiero wychodzi na kogo się trafi. Nie no mój też jest kochany i wogole ale nieraz ma te swoje odchyły ale narzekać nie mogę;-)
Daria czekamy..
Ja uciekam spać, pa do jutra;-)
No najgorsze że na początku zawsze jest ładnie pieknie a później dopiero wychodzi na kogo się trafi. Nie no mój też jest kochany i wogole ale nieraz ma te swoje odchyły ale narzekać nie mogę;-)
Daria czekamy..
Ja uciekam spać, pa do jutra;-)
pupui - ech... trzymaj się dzielnie...
Daria... czekamy na wieści...
Ja na swojego M. nie mogę narzekać ciągle pyta czy czegoś mi nie trzeba, przynosi owoce i spełnia moje różne zachcianki. Wiadomo, że czasem mnie wkurza... ale zaraz zrobi kocie oczy i wszystko mi przechodzi.
co do pisania i leżenia. staram się unikać takich sytuacji, ale czasem zapominam
Daria... czekamy na wieści...
Ja na swojego M. nie mogę narzekać ciągle pyta czy czegoś mi nie trzeba, przynosi owoce i spełnia moje różne zachcianki. Wiadomo, że czasem mnie wkurza... ale zaraz zrobi kocie oczy i wszystko mi przechodzi.
co do pisania i leżenia. staram się unikać takich sytuacji, ale czasem zapominam
dariazgr
Wlasnie wróciłam od lekarza. Udało mi sie dostac do polskiego. Z moim maluchem wszystko ok. Krwawienie wciaz mam- lekarz nie wie skad. Przebadała, pomacala, zrobila USG i wszystko jest ok. Dostalam progesteron dopochwowo, nakaz odpoczynku, lerzenia i uśmiechania sie plus pozytywnego myślenia. Oczywiscie zwolnienie z pracy na dwa tygodnie.
Nawet nie wiecie jak mi ulżyło. Cały dzien jak na szpilkach siedziałam. U lekarza w gabinecie wyłam bita godzine a pozniej kolejna godZine w metrze w drodze do domu...
Ale za to widzialam moje maleństwo pierwszy raz! Wczesniej był tylko pęcherzyk. Maluch ma wielkość na 6 tyg a nie 7 jak według wyliczeń od miesiączki. Teraz moj skarb ma 3,7 mm i bijące serduszko ( jeszcze nie slychac ale widac jak bije!) jezu znowu płacze.....
Nawet nie wiecie jak to dobrze was miec. W UK mam tylko meza a w was czuje wsparcie. Bardzo wam dziekuje! Jestescie kochane !
Daria
Nawet nie wiecie jak mi ulżyło. Cały dzien jak na szpilkach siedziałam. U lekarza w gabinecie wyłam bita godzine a pozniej kolejna godZine w metrze w drodze do domu...
Ale za to widzialam moje maleństwo pierwszy raz! Wczesniej był tylko pęcherzyk. Maluch ma wielkość na 6 tyg a nie 7 jak według wyliczeń od miesiączki. Teraz moj skarb ma 3,7 mm i bijące serduszko ( jeszcze nie slychac ale widac jak bije!) jezu znowu płacze.....
Nawet nie wiecie jak to dobrze was miec. W UK mam tylko meza a w was czuje wsparcie. Bardzo wam dziekuje! Jestescie kochane !
Daria
anney
Musze przyznac, ze pierwszy raz o tym słyszę.Aneey, wlasnie mi gin tlumaczyl ze nasienie powoduje skurcze macicy, ze dziala jak tabletki poronne..
starajaca25
Daria ssuuuper wiem co to za uczucie tez wczoraj widz jest dobrze i bd doobrze buuziaki odpoczywaj duuzo
reklama
Akuku
Anney w sensie ze co robic ? Bo chyba w ciazy mi mozg odebrali i nie kumam
Pogadalam z m to mnie prztulil ogolnie on wszystko wie.. jest typem pedanta a ja nawet naczyn do zmywarki nie wsadze.. a jego wkurzaja takie *******ki na moje nieszczescie
Anney o ja Cie.. czekam na streszczenie !
Daria jak tam ?
Pupi mam nadzieje ze to tylko teraz w nerwach ?
Daria kamien z serca ! Ciesze sie . Lez i odpoczywaj.
Fajnie ze masz pl gina ja bym musiala do londynu leciec ;(
Bardzo sie ciesze ze zobaczylas serduszko ! Tylko czemu tylko na 2 tyg zwolnienie ?
Pogadalam z m to mnie prztulil ogolnie on wszystko wie.. jest typem pedanta a ja nawet naczyn do zmywarki nie wsadze.. a jego wkurzaja takie *******ki na moje nieszczescie
Anney o ja Cie.. czekam na streszczenie !
Daria jak tam ?
Pupi mam nadzieje ze to tylko teraz w nerwach ?
Daria kamien z serca ! Ciesze sie . Lez i odpoczywaj.
Fajnie ze masz pl gina ja bym musiala do londynu leciec ;(
Bardzo sie ciesze ze zobaczylas serduszko ! Tylko czemu tylko na 2 tyg zwolnienie ?