reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Oj pupi biedactwo :-(

No najgorsze że na początku zawsze jest ładnie pieknie a później dopiero wychodzi na kogo się trafi. Nie no mój też jest kochany i wogole ale nieraz ma te swoje odchyły ale narzekać nie mogę;-)
Daria czekamy..
Ja uciekam spać, pa do jutra;-)

pupui - ech... trzymaj się dzielnie...

Daria... czekamy na wieści...

Ja na swojego M. nie mogę narzekać ciągle pyta czy czegoś mi nie trzeba, przynosi owoce i spełnia moje różne zachcianki. Wiadomo, że czasem mnie wkurza... ale zaraz zrobi kocie oczy i wszystko mi przechodzi.

co do pisania i leżenia. staram się unikać takich sytuacji, ale czasem zapominam :zawstydzona/y:

Aneey, wlasnie mi gin tlumaczyl ze nasienie powoduje skurcze macicy, ze dziala jak tabletki poronne..

Co do komputera, unikam kladzenia na brzuch ale to pewnie dlatego ze rzadko uzywam, wole telefon ;)

Wlasnie wróciłam od lekarza. Udało mi sie dostac do polskiego. Z moim maluchem wszystko ok. Krwawienie wciaz mam- lekarz nie wie skad. Przebadała, pomacala, zrobila USG i wszystko jest ok. Dostalam progesteron dopochwowo, nakaz odpoczynku, lerzenia i uśmiechania sie plus pozytywnego myślenia. Oczywiscie zwolnienie z pracy na dwa tygodnie.

Nawet nie wiecie jak mi ulżyło. Cały dzien jak na szpilkach siedziałam. U lekarza w gabinecie wyłam bita godzine a pozniej kolejna godZine w metrze w drodze do domu...

Ale za to widzialam moje maleństwo pierwszy raz! Wczesniej był tylko pęcherzyk. Maluch ma wielkość na 6 tyg a nie 7 jak według wyliczeń od miesiączki. Teraz moj skarb ma 3,7 mm i bijące serduszko ( jeszcze nie slychac ale widac jak bije!) jezu znowu płacze.....

Nawet nie wiecie jak to dobrze was miec. W UK mam tylko meza a w was czuje wsparcie. Bardzo wam dziekuje! Jestescie kochane !

Daria

reklama
Anney w sensie ze co robic ? Bo chyba w ciazy mi mozg odebrali i nie kumam :D

Pogadalam z m to mnie prztulil ;) ogolnie on wszystko wie.. jest typem pedanta a ja nawet naczyn do zmywarki nie wsadze.. a jego wkurzaja takie *******ki na moje nieszczescie ;)

Anney o ja Cie.. czekam na streszczenie !

Daria jak tam ?

Pupi mam nadzieje ze to tylko teraz w nerwach ?

Daria kamien z serca ! Ciesze sie . Lez i odpoczywaj.
Fajnie ze masz pl gina ;) ja bym musiala do londynu leciec ;(
Bardzo sie ciesze ze zobaczylas serduszko ! Tylko czemu tylko na 2 tyg zwolnienie ?

Do góry