reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Nikos, Naila, Kubusiu, Mama, dziękuję ślicznie w imieniu Kasi :-D

Mama, strasznie szybko zleciał (przynajmniej mi ;-)) Zanim się obejrzymy, to nasze Słoneczka pójdą do szkoły, a później będziemy świętować ich 18-stki ;-)

witam serdecznie, ale dzisiaj upał. Nie chce zapeszać ale mój Pawełek przespał w łóżeczku całą noc- po raz pierwszY od pół roku. Ostatnio wpadłam w panikę bo zrobił sie bardzo ruchliwy i spadł mi z łózka. Strasznie spanikowałam i postanowiłam być uparta i kłasc go do łóżeczka. Uśpiłam go na łóżku, potem przełożyłam. Teraz tez spi w łózeczku.Mam już dosyć tych upałów. pOZDRAWIAM

reklama
My juz po roczku :) impreza aie udala, choc ten upal nie powiem bo byl meczacy dla wszystkich, a zwlaszcza dla dzieci :/ Kubus uzbieral prezentow tak ze dzis postanowilam jego stare zabawki posprzedawac bo juz sie nie mieszcza - za duzo wszystkiego...
W zabawie bez wahania wybral rozaniec!! hehe takze chyba bede miec ksiedza ;-)

Do góry