reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

ja tez musze zakupic jakis smoczek, bo nasz gdzies przepadl
co prawda Maja nie cmoka, ale np w kosciele, na spacerze lubila sie zawsze nim bawic , zamierzam wiec jej kupic z lancuszkiem- zeby nie wyrzucala co chwile go z wozka
nikos u nas doslownie to samo jak ja prowadzamy to normalnie ubaw po pachy, a my opadamy z sil...
karolap, jak ja Ci zazdroszczę Trójmiasta:happy:Cudne, cudne miasta. Jestem zauroczona.

reklama
Moniek, u nas jest to samo. Ciągle tylko chodzenie i tak wkółko. Z tym, że Kasia nie „sapie”.
Karola, my od początku mamy łańcuszek do smoczka.
Nikos, ja też Karoli zazdroszczę, a szczególnie morza :-)

Kasia właśnie usnęła :-)

Witajcie

Moj padl wlasnie na swoja drzemke, dzis troche wczesniej bo rano sie zbuntowal i nie chcial spac...

flower to ja uzywam od poczatku smoczkow z tej firmy, ale z tymi sie jeszcze nie spotkalam. Musze sie rozgladnac czy wogole sa tu w sklepach. dzieki za informacje.

U nas na szczescie za duzo prowadzenia za raczki nie ma, bo Kuba najzwyczajniej w swiecie nie chce, ale jestem taka szczesliwa jak widze te jego pierwsze kroczki, az mnie ciarki przechodza - to jest przeslodki widok!:tak:

:tak:karolap moj tez ma w sumie smoczek tylko do spania i od wielkiego dzwonu na spacerze, ale jak ma ochote to i nawet lancuszek nie pomoga bo zerwie skubaniec :-D

Maja wszystko wyrzuca z wozka teraz na gumke przywiazalam jej jedna grzechotke, dlatego chce lancuszek do smoczka, zeby ciagle go nie zbierac z ziemi

U nas były dzisiaj 2 drzemki ;-)

Naila, moja też zrywa łańcuszek. A dzisiaj to już przeszła samą siebie w rozrabianiu... Ja nie wiem skąd Ona ma tyle energii..:-)

to my pflaume widze tak na zmiane, bo u mnie dzis tylko jedna drzemka i przez to popoludniu marudni bylismy :sorry2:

Dziewczyny a myslicie ze jak np nasze dzieci ktore sa na etapie 'papugowania' zgapiania i robienia wszystkiego tak jak inni potrafia wziasc zle nawyki od innych dzieci??(i nie chodzi mi mu to wasze starsze pociechy, tylko np dziecko waszej zanjomej)

Karola, na gumkę, hm... o tym nie myślałam ;-)
Maja jak się nauczy odpinać łańcuszek, to też będzie wyrzucać :-)

Hej Moniek, w sumie u nas z tym drzemkami bywa różnie… Raz lepiej raz gorzej. Dzisiaj spała od 6.30 do 8.30 (wstała dziś wyjątkowo o 4) i druga 11.30 do 13 :-) Zobaczymy jak będzie jutro.
Naila, na to wychodzi ;-) Czyli jutro u nas jedna drzemka będzie :-D

Moja siostra ma dzieci rok po roku (4 i 3 latka) i jedno od drugiego „małpuje” albo buntuje. Kasia w sumie jak są u nas to też ic hnaśladuje, ale nie robi niczego złego. Staram się Jej już tłumaczyć co może, a czego nie.

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka!

U Nas nadal 2-3 drzemki. Zalezy...przewaznie jednak dwie dlugie!!!

Szymcio bardzo nasladuje,ale przewaznie mnie lub Meza. Od innych dzieci nic nie zgapia. Jest coraz madrzejszy i taki kochaniutki,chociaz nie powiem,ze chodzi zawsze tam i dotyka wszystko to,co nie powinien ;-) U mnie dobrze, juz 8kg na plusie. Do rozwiazania 3 miesiace...aaaaa.... :szok::szok: a jeszcze niedawno dowiedzialam sie,ze jestem w ciazy :rofl2:

Pozdrowienia!

Do góry