Hej dziewczyny. Witam sobotni i zapraszam na gołąbki i karpatkę:-)
Nie gniewajcie się że nie odpiszę każdej z osobna ale mam krótką pamięć;-)
U nas też problemy ze spaniem, młoda szaleje przy próbie usypiania. Co do spacerówek to mam takiego starego grata z coneco ale ma małe kółka i jest do d...Alle cienko u nas teraz z kasą i trzeba cieszyć się tym co jest. Blackberry -Twój wózio fajny tylko ja znowu nie wolę 4 kołowe. Każdy ma swojeAle jest fajny i najważniejsze że dobrze się prowadzi. Ja jak chcę iść na spacer do lasu(a mamy naprawdę bliziutko) to mąż musi pchać młodą bo ja nie daje rady
Współczucie dziewczyny z tymi zębami, ja też mam do usunięcia ale boję;-)
Pflaume- co się dzieje? Pamiętaj że po burzy zawsze świeci słońce
Jagienka- moja ostatnio zjadła kawałek papierka i nic jej nie było;-)
Moja Hania podłapała że można pełzać na brzuchu i właśnie wyciągnęłam ją spod ławy
Biedroneczka- z Ciebie to ogrodniczka na całego. Ja też lubię prace ogródkowe.
Nie gniewajcie się że nie odpiszę każdej z osobna ale mam krótką pamięć;-)
U nas też problemy ze spaniem, młoda szaleje przy próbie usypiania. Co do spacerówek to mam takiego starego grata z coneco ale ma małe kółka i jest do d...Alle cienko u nas teraz z kasą i trzeba cieszyć się tym co jest. Blackberry -Twój wózio fajny tylko ja znowu nie wolę 4 kołowe. Każdy ma swojeAle jest fajny i najważniejsze że dobrze się prowadzi. Ja jak chcę iść na spacer do lasu(a mamy naprawdę bliziutko) to mąż musi pchać młodą bo ja nie daje rady
Współczucie dziewczyny z tymi zębami, ja też mam do usunięcia ale boję;-)
Pflaume- co się dzieje? Pamiętaj że po burzy zawsze świeci słońce
Jagienka- moja ostatnio zjadła kawałek papierka i nic jej nie było;-)
Moja Hania podłapała że można pełzać na brzuchu i właśnie wyciągnęłam ją spod ławy
Biedroneczka- z Ciebie to ogrodniczka na całego. Ja też lubię prace ogródkowe.