reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
marthha
tak juz lepiej tym bardziej ze wprzyszlym tyg powinnam juz zapomniec o calej sptrawie bo wszystko bedzie zalatwione
co do kapieli- obecnie kapie w plynie hipp, bardzo fajnie pachnie super sie pieni, postanowilam go wyprobowac bo jak mialam oliwki- probki z hippa bardzo podobal mi sie jej zapach, teraz zaoierzam uzywaci plynu i oliwki po kapieli z hippa- u nas sie sprawdzily

edyta.editt witaj! :) zdróweczka zyczymy.

czesc dziewczynki :) mimo ze zimno, pogoda piekna. slonce dodaje tyyyyyle elergii :)
teraz mam 3 dni pod rząd zmiany do 21.30 ło rety. mąz sam bedzie kapał Natalcię. szkoda, lubie to robic, no ale mus..

Natalka cos zle spi. na dniu spi malo, wiec wieczorem wczesnie pada. no i w nocy kilka pobudek, jak nigdy. Minionej nocy 3 razy jadla po 180 :o gdzie jej się to zmieściło, to nie wiem. caly dzien dokazywała, radosna. a od 16 nam buczy.. posmarowałam jej dziąsła i guzik to dało.. :(

ufff... w końcu dotarłam mieszkanko się znalazło może nie tak jak chciałam ale wszystko będzie ok. Natalka śpi a ja odpoczywam. Szczerze mówiąc to moja mała tylko raz je o tej 22 i potem do 7 nic oprócz wody. Dostała skierowanie na morfologie bo waga stoi jak zaczarowana już 2 miesiac i jest 8100...

Karolap5 ciesze się, że już lepiej.Najważniejsze to pozytywne nastawienie :cool2:
Maaga ciesze się, że z mieszkankiem już lepiej.A co do morfologii to faktycznie jak waga stoi to może być niedobór żelaza. Ale miejmy nadzieję, że po prostu Natalcia jest coraz bardziej ruchliwa i szybko spala kalorie :-p

Wpadłam się przywitac i podziekowac mamusiom, które udzieliły mi rad odnośnie katarku. Dziekuje Wam kobiety.Ja tez odciągam, ale mam z tym problem. Mały jest już cwany i nie daje mi dotknąc noska. Bije mnie po rękach i kręci głową. Daję mu calcium i uzywam masci majerankowej. W nocy jest najgorzej bo nie moze oddychac. A MINIONA NOC BYŁA koszmarna-płakał bardzo. Chyba to ząbki, nocka nieprzespana.
ZdrówkA ZYCZĘ

reklama
Najlepszego, z okazji naszego święta :))))

częstujcie się Kobietki :) !

63611-ca6b6c02bb4452f8f8d49ae135349b63.jpg

Do góry