Witajcie,
Ranatkanuta, ile Natalka teraz waży? Bo przecież była taką Kruszynką po urodzeniu.
Mama80, zdrówka dla Hani .
Karolaola, co do jedzenia w nocy to u mnie to jakiś ewenement, bo Mała w dzień je mało. Muszę jej wciskać 120ml mleczka, z tym że rzadko zdarza się,aby zjadła całą butelkę. Natomiast o 23 karmię ją przez sen i wtedy bez najmniejszych problemów wypija prawie 200ml mleczka z 3 łyżeczkami kleiku kukurydzianego, następnie około 4-5 120 ml. Także w nocy Mała nadrabia to co nie dojadła w ciągu dnia :-)
Nikos trzymam kciuki, aby udało Ci się dotrwać z karmieniem do kwietnia. JA czasami Wam zazdroszczę tego cyckowania, to musi być cudowne dla dzieciaczka. Ale z drugiej strony jak sobie przypomnę jak się z Małą bezskutecznie męczyłyśmy, to cieszę się, że zaakceptowała butelkę
Taycia, to by dopiero było jakby ciąża
;-) Ja miałam takie lęki zaraz po porodzie, bo wiadomo okres jeszcze nie wraca do regularności, a człowiek jakiś taki przewrażliwiony po porodzie. Ja już dwa testy w między czasie sobie robiłam, ale na szczęście negatywne. Na następne baby jeszcze poczekamy
Dziewczyny jednak zrezygnowałam z testów na alergię z krwi. Pisałyście, że wcale nie są miarodajne, a poza tym jak mi Pani powiedziała ile one kosztują, to stwierdziłam, że chyba nie są warte zachodu. Zobaczymy, na razie będę Mała obserwować.
Dziewczyny macie może kojce dla dzieciaczków, bo my chcemy kupić, Mała zrobiła się zbyt ruchliwa, a nie mam pojęcia na co zwracać uwagę. Jakbyście miały jakieś opinie to piszcie:-)