reklama
myszka1987
Mama Mikołaja:)
Myszka, gratulacje:-)
Jak się czujesz?
Pomijając niewyspanie czuję się całkiem dobrze... Nie byłam nacinana mam tylko 3 szwy wewnętrzne. Poród wspominam bardzo dobrze, trafiłam na cudownych ludzi (lekarz, położna i położnik) którzy bardzo mnie wspierali i dzięki nim urodziłam w 5 godz od pierwszych skurczy. Miałam zzo i jest na prawdę niesamowite To był mój pierwszy pobyt w szpitalu i zapamiętam go bardzo ciepło. Urodziłam w kameralnej atmosferze i zrozumieniu dla mnie (a byłam oj... nieciekawa jak wyrzuciłam męża z pokoju porodowego ale zdązył preciąć pępowinę na szczęcie).
Do dziewczyn po CC, czy Wam też w czasie cesarki tak strasznie ciśnienie spadło?
też, nie wiem jakie miałam ale coś mówili,że im odpływam...
też, nie wiem jakie miałam ale coś mówili,że im odpływam...
U mnie to samo było, dziwne uczucie, tzn ja to przerażona byłam;-)
udalo mi sie was wreszcie nadrobic
wczorj przyjechala moja mama, niezapowiedizani goscie - ale bardzo sie cieszylam- byl moj kumpel z dawnych lat z mama( podwiezli moja mame), milo bylo sie spotkac, pozniej przyjechal mezus dzis duze zakupy - mialam tragarzy hihi
no i teraz udalo mi sie wszystko przeczytac...
u mnie noc srednia, najpierw bol jakby zoladek, pozniej jakies bole brzucha - ale to nie byly na bank skurcze, mala strasznie sie wypinala cala noc...
o 7.30 stwierdzilam ze wstaje bo taki sen to bez sensu
za to po obiadku byla mala drzemka...
zero skurczy na chwile obecna...cholera jeszcze przenosze wrrrr
a wlasnie bede pic reddsa jablkowego 0.33 :-)
wczorj przyjechala moja mama, niezapowiedizani goscie - ale bardzo sie cieszylam- byl moj kumpel z dawnych lat z mama( podwiezli moja mame), milo bylo sie spotkac, pozniej przyjechal mezus dzis duze zakupy - mialam tragarzy hihi
no i teraz udalo mi sie wszystko przeczytac...
u mnie noc srednia, najpierw bol jakby zoladek, pozniej jakies bole brzucha - ale to nie byly na bank skurcze, mala strasznie sie wypinala cala noc...
o 7.30 stwierdzilam ze wstaje bo taki sen to bez sensu
za to po obiadku byla mala drzemka...
zero skurczy na chwile obecna...cholera jeszcze przenosze wrrrr
a wlasnie bede pic reddsa jablkowego 0.33 :-)
reklama
U mnie to samo było, dziwne uczucie, tzn ja to przerażona byłam;-)
ja też, bo od razu mi maskę z tlenem załozyli, podnosili fotel i 2 lekarki przy mnie siedziały... Myślałam ,że umieram!