mucha_nie_siada
Fanka BB :)
rybkaa, no właśnie to był jej argument.. że jak zacznę rodzić, to skupię na sobie uwagę, a to przecież jej wesele :|:|
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marcelina zostaw trochę chusteczek dla Pindzi ;-)
to streszczaj się z porodem ;-) do 3 jeszcze jest trochę czasu. Z tym pokojem to "trochę" przegięcie :-) idź na sam ślub ;-)rybkaa, no właśnie to był jej argument.. że jak zacznę rodzić, to skupię na sobie uwagę, a to przecież jej wesele :|:|
jedna paczka to Ci starczy na kilka dni :-) i zaraz Ci wyjdzie następna 100 zł za chusteczki jak tak będziesz latać za psem ;-)ee kupiłam specjalnie osobną paczkę dziś w rossmannie Zobacz załącznik 380440 i muszę powiedzieć, że guffniane są, jakieś takie cienkie... no ale pachną
kupiłam też Zobacz załącznik 380441i mogę polecić, no rewela, chodzę i co chwile psikam tak piknie pachnie hahahah i faktycznie jest różnica między odświeżaczem a neutralizatorem zapachów jak reklamują...
albo braknie Ci czasu :-) jak samopoczucie przed poniedziałkiem? spakowałaś się już ?