reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Marcelina zostaw trochę chusteczek dla Pindzi ;-)

ee kupiłam specjalnie osobną paczkę dziś w rossmannie 15093891_1_d41d_s.jpeg i muszę powiedzieć, że guffniane są, jakieś takie cienkie... no ale pachną :-D

kupiłam też ambi-pur-freshelle-citrus-morning-odswiezacz-powietrza-300ml.jpgi mogę polecić, no rewela, chodzę i co chwile psikam tak piknie pachnie hahahah i faktycznie jest różnica między odświeżaczem a neutralizatorem zapachów jak reklamują...

ee kupiłam specjalnie osobną paczkę dziś w rossmannie Zobacz załącznik 380440 i muszę powiedzieć, że guffniane są, jakieś takie cienkie... no ale pachną :-D

kupiłam też Zobacz załącznik 380441i mogę polecić, no rewela, chodzę i co chwile psikam tak piknie pachnie hahahah i faktycznie jest różnica między odświeżaczem a neutralizatorem zapachów jak reklamują...
jedna paczka to Ci starczy na kilka dni :-) i zaraz Ci wyjdzie następna 100 zł za chusteczki jak tak będziesz latać za psem ;-)

coś Ty, już mam jej tylko 1/3 więc krócej :-D ale dziś poszło tyle bo im tyłki ( :zawstydzona/y:) wymyłam..normalnie to będą szły 3-4 dziennie.. to może się poświęce i będe kradła Pindzi chustki.. albo mi się odechce i odwidzi- co w ogóle najbardziej prawdopodobne :-D

rybkaa, ale oni mają cywilny i to tam gdzie wesele, a to od nas jest kilkadziesiąt km (zresztą od wszystkich bo wybrali jakieś wygnajewo) więc na 15 minut jechać to tak średnio. Mimo to, na ślubie chcę być, pewnie na obiad zostaniemy, ale raczej nie wyobrażam sobie kisić się na kilku m2 z moimi rodzicami i dwójką malutkich dzieci. Jeszcze zaraz po porodzie.

Marcelina albo braknie Ci czasu :-) jak samopoczucie przed poniedziałkiem? spakowałaś się już ?

Ostatnia edycja:
albo braknie Ci czasu :-) jak samopoczucie przed poniedziałkiem? spakowałaś się już ?

No ja jestem mega podekscytowana i mogę się wypiąć do znieczulenia w każdej chwili hahahah byleby mi tylko w piątek gin potwierdził, że to na pewno poniedziałek !!
Także do piątku żyję w stresie co on nawymyśla..
A spakowana wciąż nie jestem.. tzn. mam powsadzane w torbę wsio co trzeba dla siebie, ale dla Pindzi nie mam nic.. No i wszystko wrzucone tylko ale nie poukładane i nie popakowane w worki..
Coś mnie powstrzymuje przed tym całkowitym spakowaniem.. może lepiej nie wybiegać przed szereg przed czasem :-D

reklama
Do góry