reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

mucha tez tak miala z paznokciami, ubrac se, uczesac- problem, ale po 2 dniach sie przyzwyczailam
dmominic ciesze sie razem z wami!
paulababy hmm ja mam podobne dolegliwosci.., tyle ze jem normalnie, dzis nocuje u mnie kolezanka w razie jakbym miala powtorke z rozywki z ostatniej nocy i zebym czula sie pewniej...

w tej chwili nic sie nie dzieje, ale w dzien ok 15 znow mialam jakies bole przypominajace skucze... zobaczymy jak sie sprawy potocza..

reklama
dominic, booooooomba! a więc żegnaj na kilka dni - teraz będzie dopiero sajgon :-D :-D

Mucha jaki sajgon?:-p Po miesiącu w szpitalu to ja już weteranka, normalnie jakbym drużynę piłkarską wychowała:-D
Młody wykąpany, najedzony śpi na tatusiu a mamusia ma chwilę dla siebie:-)

Marcelina współczuję wydatków, które przy dwóch tak dużych pasach są spore.

dominic, jeszcze wspomnisz moje słowa! :-D

Nie no, to jakiś żart. Mam wrażenie, że życie sobie ze mnie drwi ostatnio :-D. Moja siostra mi właśnie oświadczyła, że będziemy mieć na jej weselu pokój do spania z moimi rodzicami...Wyobrażacie to sobie? Tomek, ja z rozklapiochą, noworodek, Lilka, mój tata i moja mama... I to w pokoju 4osobowym (pewnie 2osobowy + 2 dostawki :-D). Jeszcze jestem zobowiązana zorganizować sobie miejsce do spania dla dzieci :-D

dominic, jeszcze wspomnisz moje słowa! :-D

Nie no, to jakiś żart. Mam wrażenie, że życie sobie ze mnie drwi ostatnio :-D. Moja siostra mi właśnie oświadczyła, że będziemy mieć na jej weselu pokój do spania z moimi rodzicami...Wyobrażacie to sobie? Tomek, ja z rozklapiochą, noworodek, Lilka, mój tata i moja mama... I to w pokoju 4osobowym (pewnie 2osobowy + 2 dostawki :-D). Jeszcze jestem zobowiązana zorganizować sobie miejsce do spania dla dzieci :-D

a kiedy to wesele siostry? :-)

gratuluję nowym mamusiom :-) !
Dominic super że już jesteście wszyscy razem :-)

Marcelina współczuję wydatków, które przy dwóch tak dużych pasach są spore.
Na szczęście to koniec na ten rok- jeśli chodzi o weta uffff :-)
Teraz biegam za nimi i ich co chwila wycieram chusteczkami dla niemowląt haahah czemu ja na to wcześniej nie wpadłam, takie mięciuchne i pachnące są po nich, szkoda że na krótko :p
Zapodaj jakąś fotkę Kurczaka :-)

reklama
Do góry