reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
zrobiłam, sprzątnęłam, rozpływam się..
ajjj gówniany ten twaróg, rzadki jak sr......ka ;) nie ma to jak prawdziwy w kostce.. teraz siedzą obie chatki w lodówce, rano polewa i wyżerka.. a teraz pod prysznic i na szaszłyki z grilla do znajomych, do jutra już raczej !

szuszu, milego wieczoru z kolezanka.

Ja dopiero wrocilam do domu. Polozna kazala mi duzo chodzic, no to chodzilam...po sklepach:-D Kupilam sobie 2 pizamki z krotkimi spodenkami w rozmiarze 18 :szok: zeby mnie nic pod brzuchem ani na cyckach nie uciskalo teraz ani po porodzie.

Od dwoch dni mam bole podbrzusza i nieregularne skurcze. Bol jak na miesiaczke i strasznie meczacy. Dzwonilam do szpitala, kazali wziac paracetamol :baffled: i czekac na rozwoj sytuacji. Jak pani powiedziala, ze to wczesny porod to az mi serce z radosci podskoczylo a jak dodala, ze to moze trwac nawet ponad tydzien to mi rownie szybko wszystko opadlo...:-(

A ja sie wynudziłam za wszystkie czasy :-) zrobiłam chatke, qrde, jakie to pyszne:-) wypiłam szklankę piwa i dalej nic. Jestem od dwóch dni jakaś taka śpiąca i nawet noc ładnie przesypiam.
Maggie, ja wiem jedno, jeśli nie urodzę w tym tygodniu, to na początku następnego na pewno :-) i gdzieś mam grudzień ;-):-D:-D
A, tak jak devi pisała w wolnych chwilach krecę bioderkami :-D

Mój młody był karmiony mlekiem modyfikowanym na żądanie i nie wyglądał jak pulpet, dobrze sie rozwijał i bywało, że w dzień spał po 5 godzin. To wszystko zależy od dziecka.

Zrobiłam ciacha i jak zwykle pycha.

Była koleżanka ze swoim 4-latkiem (prawie) i mam dość. Normalnie masakra i armagedon w jednym. Chłopaki bawili się zgodnie pół godziny, a później to rozpierducha. Moje dziecko nadaje się tylko do zabawy ze starszymi, z rówieśnikami mu odpier............ .

A co Wy tak dziś wszystkie z tą chatką: Akutan, Marcelina, Bishopka ? No i co, długo się to robi?

U mnie dziś zero skurczy, tylko bolesne prostowania małej, ruchów też nie za wiele. Ogólnie lipton. Chyba się ziści ten termin 21 sierpnia jak wychodzi z USG.Ło boże...

Mucha, jak ta glutownica działa do odkurzacza?? Nie wyssysa to mózgu przy okazji?;-) Bo jak taka rewela to może i ja zakupię, bo z fridą to akcja z wyciąganiem jak uciebie była jak Filip był mniejszy, a on dostawał spazmów aż.

reklama
Do góry