Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paula, skrót ten oznacza siłami natury :-)akutan to masz wagę jak mojego a co ozn. skrót SN?:-)
Szuszu nie strasz i zaciskaj nogi !
Szuszu,a to dlaczego? chcesz mnie wyprzedzić, czy nie wyobrażasz sobie weekendu beze mnie na BB ?
Bishopka, trochę nie w porę.. już jechałam do apteki po ten KATAREK i jestem jego posiadaczem, więc już nie oglądam na allegro bo mi odbije szajba
maggie, noooooooooo ale ciacho to ja Tobie powinnam postawić! Jednak niesłusznie nabijałam się z tego urządzenia. R-E-W-E-L-A-C-J-A. Co prawda Li jak widzi to płacze (przypomina fridę), ale trwa to kilka sekund i od razu się uspokaja. Myślę, że z czasem będzie lepiej reagować (a przynajmniej mam taką nadzieję).