reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Hej,
poczytałam was, nie jestem w stanie odpowiedzieć wszystkim.
Cookies- gratulejszyn
Saaga- witaj w domku:)
Tyle zapamiętałam.
A jaka ja jestem przerażona:szok: mój Wi ma 3700g!!!! A ja mam 160 w kapeluszu i jak ja dam radę? A jeszcze 3 tygodnie. Boziu jak mnie stres złapał. A lekarz do mnie, że bez problemu urodzę SN. Jakiś chyba porypany....

Szuszu,a to dlaczego? :-D chcesz mnie wyprzedzić, czy nie wyobrażasz sobie weekendu beze mnie na BB ?:-D

Bishopka, trochę nie w porę.. już jechałam do apteki po ten KATAREK i jestem jego posiadaczem, więc już nie oglądam na allegro bo mi odbije szajba :-D

maggie, noooooooooo ale ciacho to ja Tobie powinnam postawić! Jednak niesłusznie nabijałam się z tego urządzenia. R-E-W-E-L-A-C-J-A. Co prawda Li jak widzi to płacze (przypomina fridę), ale trwa to kilka sekund i od razu się uspokaja. Myślę, że z czasem będzie lepiej reagować (a przynajmniej mam taką nadzieję).

reklama
Szuszu nie strasz i zaciskaj nogi !

Nie no chyba doczekam do poniedziałku, ale brzuch boli i nie przestaje;-)

Szuszu,a to dlaczego? :-D chcesz mnie wyprzedzić, czy nie wyobrażasz sobie weekendu beze mnie na BB ?:-D

Bishopka, trochę nie w porę.. już jechałam do apteki po ten KATAREK i jestem jego posiadaczem, więc już nie oglądam na allegro bo mi odbije szajba :-D

maggie, noooooooooo ale ciacho to ja Tobie powinnam postawić! Jednak niesłusznie nabijałam się z tego urządzenia. R-E-W-E-L-A-C-J-A. Co prawda Li jak widzi to płacze (przypomina fridę), ale trwa to kilka sekund i od razu się uspokaja. Myślę, że z czasem będzie lepiej reagować (a przynajmniej mam taką nadzieję).

Mucha i jedno i drugie:-D Nie zniosę już więcej porodów przez weekend, teraz moja kolej i koniec:-D

Do góry