reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Szuszu, :szok: prosze pozwól mi :-D:-D
Petunia, dziela nas tylko dwa dni :-) więc masz sznse byc pierwsza, jeśli Ci Szuszu pozwoli, oczywiście :-D;-):-D

reklama
Ja juz przywykłam ,że rodzę w grudniu :-D więc raczej nie będe pierwszą rozpoczynającą tydzień :-)
Ale się zastanawiam, bo.... mam termin na 08.08 i położna kazała mi zgłosic się do szpitala tydzień po terminie, czyli wychodzi poniedziałek 15.08, ale to bedzie święto, więc wątpie by ktoś chciał mnie tam oglądać. W piątek tez bez sensu sie zgłaszac do szpitala i lezec tam przez weekend. I nie wiem co mam zrobic ??

Mucha, myslisz, że komus bedzie się chciało wywoływac mi poród w świeto ??:-D A my to sie zgramy ;-) jak wszystkie urodzą i zostaniemy tylko my dwie :-)

PaulaBaby jestem troszke przerażona, bo mój wcześniejszy lekarz był naprawde świetny jeśli chodzi o sprawy USG, ale zaczął być naprawde irytujący, a poza tym nie pracuje w żadnym szpitalu na oddziale położniczym no i ostatnio stwierdził, że idzie 10.08 na urlop więc gdyby sie cos działo to i tak go nie będzie...wystawi mi wczesniej skierowanie do szpitala i wtedy tylko to mnie ratuje, bo on ma wakacje...żenada !!! Całą ciąże brał nie małe pieniądze a teraz tak mnie potraktował!!! Dlatego zmieniłam lekarza na te pare ostatnich tygodni na ordynatora oddziału. Świetny i kompetentny lekarz, ale USG na 2 wizytach nie robił :szok: Chyba sama go spróbuje przycisnąć przy następnej wizycie :/

Bishopka, proszę Cię a co to za święto? Nawet nie pamiętam jak się nazywa. i szczerze- dowiedziałam się o nim jak zaczęłam pracować, bo nagle mi powiedzieli, że jest wolne 15.08 a ja że o co chodzi :-D Co innego, jakby lekarz przez Ciebie przy karpiu nie mógł usiąść, a tak mu pewnie nie robi :-D

reklama
Wiesz jak jest w szpitalach, jest świeto obojętnie jakie, to chca mieć spokój. Z reszta oni zawsze maja swieto :-D i chcą spokoju. Ale co tam, najwyzej zadzwonie w piatek jakby co i sie okaze.

Do góry