reklama
Szuszu, prosze pozwól mi
Petunia, dziela nas tylko dwa dni :-) więc masz sznse byc pierwsza, jeśli Ci Szuszu pozwoli, oczywiście ;-)
Nie pozwalam!!!!!!!!!!!!
Nie no jak już musicie to rodźcie przede mną, chociaż to ja chciałam ten tydzień rozpocząć, ale znając Was nie będzie mi to dane
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
szuszu, ale tydzień zaczyna się od poniedziałku a nie od soboty!
Ja juz przywykłam ,że rodzę w grudniu więc raczej nie będe pierwszą rozpoczynającą tydzień :-)
Ale się zastanawiam, bo.... mam termin na 08.08 i położna kazała mi zgłosic się do szpitala tydzień po terminie, czyli wychodzi poniedziałek 15.08, ale to bedzie święto, więc wątpie by ktoś chciał mnie tam oglądać. W piątek tez bez sensu sie zgłaszac do szpitala i lezec tam przez weekend. I nie wiem co mam zrobic ??
Ale się zastanawiam, bo.... mam termin na 08.08 i położna kazała mi zgłosic się do szpitala tydzień po terminie, czyli wychodzi poniedziałek 15.08, ale to bedzie święto, więc wątpie by ktoś chciał mnie tam oglądać. W piątek tez bez sensu sie zgłaszac do szpitala i lezec tam przez weekend. I nie wiem co mam zrobic ??
mucha_nie_siada
Bishopka, święto w szpitalu to chyba nie ma znaczenia. Ale wiesz, ja planuję wstępnie na 16 poród, to może się zgramy ?
PaulaBaby jestem troszke przerażona, bo mój wcześniejszy lekarz był naprawde świetny jeśli chodzi o sprawy USG, ale zaczął być naprawde irytujący, a poza tym nie pracuje w żadnym szpitalu na oddziale położniczym no i ostatnio stwierdził, że idzie 10.08 na urlop więc gdyby sie cos działo to i tak go nie będzie...wystawi mi wczesniej skierowanie do szpitala i wtedy tylko to mnie ratuje, bo on ma wakacje...żenada !!! Całą ciąże brał nie małe pieniądze a teraz tak mnie potraktował!!! Dlatego zmieniłam lekarza na te pare ostatnich tygodni na ordynatora oddziału. Świetny i kompetentny lekarz, ale USG na 2 wizytach nie robił Chyba sama go spróbuje przycisnąć przy następnej wizycie :/
mucha_nie_siada
Bishopka, proszę Cię a co to za święto? Nawet nie pamiętam jak się nazywa. i szczerze- dowiedziałam się o nim jak zaczęłam pracować, bo nagle mi powiedzieli, że jest wolne 15.08 a ja że o co chodzi Co innego, jakby lekarz przez Ciebie przy karpiu nie mógł usiąść, a tak mu pewnie nie robi
reklama