reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Bishopka, wiedziałam że hetera jesteś nie bez powodu :-D :-D
I wiesz, wcale mi to nie straszne zostać 'z Tobą', bo masz termin na za 2 tygodnie, to jest szansa że szybciej Ciebie pacnie :-D. A ja za miesiąc:nerd:

reklama
Moze i sznasa jest, ale jak bylam na wizycie to gin powiedzial,że zamkniete jakbym dopiero zaszla :szok: i raczej przenosze, choc robie wszystko, by urodzic jak najszybciej. Hetera..... buhahaha :-D

Moze i sznasa jest, ale jak bylam na wizycie to gin powiedzial,że zamkniete jakbym dopiero zaszla :szok: i raczej przenosze, choc robie wszystko, by urodzic jak najszybciej. Hetera..... buhahaha :-D

Bishopka- bo ty poprstu czekasz na mnie co by miec wsparcie na porodowce....albo chcesz przy okazji na moja polozna sie zalapac za free:p

i gdzie zdjęcie dzieciaczka Oli?
jeny - odejsc na chwilę od kompa i musisz tyyyyle czytac :-D mi się udało pomalwać paznokcie u stóp i zrobić ciasto, na tą jesienną aurę za oknem na poprawę humorków będzie w sam raz :-)

Załączniki

• IMAG0001.jpg
    IMAG0001.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 27
no smakowite ciasto AGULA!

no wlasnie gdzie zdjecie synka OLI?

cos sie pustawo zrobilo, chyba tez jak sie ryz zagotuje spadam na miasto...

BISHOPKA bardzo sie ciesze ze masz dobry nastroj!

i co gadacie glupoty ze nikt nie zostanie w sierpniu...lista sierpniowek z terminem na pozniej jest dluuuuuuuuuuuga ( i ja na niej tez jestem), wiec pociesze WAS , nie bedziecie tylko we dwie...

reklama
no właśnie.....zapomniałyście o nas :-(

mój termin 3 sierpnia czyli 1 z pierwszych dni a tu już tyle rozpakowanych Brzuchatek.....:-(.....coś czuję, że przenoszę znowu.......:no:
No ale jutro KTG i badanko gina więc zobaczymy czy rozwarcie się zwiększyło....:no::baffled:

Agula ale ciacho.....ja dziś nic nie mam do kawki a mi się wychodzić nie chce.....może wpadniesz z tym ciachem :-D:confused:

Do góry