reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Bry, noc tragiczna.. te chwasty i grzyby mnie wykończą..zaczynam się martwić tą moją alergią ..pal licho już tą rwę, która trwa 11 dzień.. wolę rwę niż alergię..kurka, co ja zrobie jak się zacznę dusić jak ja nic nie mogę wziąć a tak mnie bierze.. coś czuje że z karmieniem będzie lipa :(

reklama
Hej!

Ależ się rozpisałyście :-) ja podobnie jak Devi bez jakiegoś super humoru. Trzecia noc z rzędu zaliczona do nieprzespanych lub źle przespanej :confused:
Sagaa - podziwiam Ciebie Kochana! wyciśnij z Męża wszystkie poty,ale coś w tym seksiku musi być ,bo ja po nim zawsze mam lekkie bóle okresowe ,więc działaj !!!
Maggie - jejku,to już jutro... też bym się na twoim miejscu denerwowała,ale będzie dobrze...wszystkie tu trzymamy za Was kciuki :*
Oli - Ty już pewnie po....
Szuszu - powodzenia na wizycie!

No to oficjalnie wysyp Sierpniówek czas zacząć....

Anulek - gratulacje!
To już kolejna mniej do regularnego pisania postów, normalnie za tydzień to forum będzie świecić pustkami :O:O

Dzień dobry.

maggie, jak ja sobie poradzę bez Ciebie na forum ?:-D
sagaa, wiem że łatwo mówić, ale może musisz przestać myśleć o tym porodzie ? i wtedy ruszy? Może to działa tak jak z zajściem w ciąże - jak się za dużo myśli to nie wychodzi...
szuszu, powodzenia na wizycie
beti, też nie zrozumiałam Twojego pytania...

A moja 'dawna' opiekunka odbija mi się czkawką jeszcze. Zajeb.. mi kartę wstępu (darmowego! i bez ograniczeń ilościowych!) do arboretum kórnickiego. (wstęp jednorazowy kosztuje 5-6 zł). Teraz ją gnębię smsami :-D.
edit. jakby ktoś nie zrozumiał - jest to piękny park, do którego wstęp jest płatny, i jest to najlepsze miejsce do codziennego spaceru z Li.

Ostatnia edycja:
A moja 'dawna' opiekunka odbija mi się czkawką jeszcze. Zajeb.. mi kartę wstępu (darmowego! i bez ograniczeń ilościowych!) do arboretum kórnickiego. (wstęp jednorazowy kosztuje 5-6 zł). Teraz ją gnębię smsami :-D.
edit. jakby ktoś nie zrozumiał - jest to piękny park, do którego wstęp jest płatny, i jest to najlepsze miejsce do codziennego spaceru z Li.
a ty miałaś wyrzuty sumienia ze ja zwalniasz :p

Agulalula, udanej imprezki zycze, baby shower to extra pomysl!

Sagaa, dzien dobry, jestem Twoja wierna kibicka i codzennie mysle, jak tam dzisiaj Twoje skurcze? Powodzenia z mezem.;-)

Szuszu,
mam nadzieje, ze humor Ci sie poprawi. Daj znac po wizycie!

No wlasnie Akutan, asiacur, Igasia, Taycia, gdzies nam zniknely ostatnio.:confused:

Devi, a co to za chandra? Szalona, skoncz z ta praca!

Ja w pierwszy dzien bez pracy obudzilam sie z migrena, poprostu bosko! A takie mialam plany na dzis! :angry: Wzielam juz paracetamol, pozaslanialam okna i zaraz wylaczam kompa. Musze to przeczekac, bo jak sie rozkreci to bedzie kapa przez dwa dni. Jeszcze tylko poczytam szybko o Anulek.

Wielkie kciukasy za wszystkie dziewczynki rodzace w tym tygodniu! Ciekawe jak tam Oli?

Aaaaa, to ja sie teraz wyglupie ale musze zapytac! :baffled:
Czy sex na tym etapie zawsze jest bezpieczny? Moze byc tak, ze mam jakies rozwarcie, o ktorym nie wiem i nie powinnam? Czy sa jakies przeciw, czy same za? :baffled: Bo M. szalony jest chetny, ja nie powiem tez, tylko strach o malego mnie paralizuje. No i strach o infekcje, ktore mam nos stop a zazwyczaj "po".

reklama
Anulek - gratulacje!

sagaa, wiem że łatwo mówić, ale może musisz przestać myśleć o tym porodzie ? i wtedy ruszy? Może to działa tak jak z zajściem w ciąże - jak się za dużo myśli to nie wychodzi...
.
mam zaprzyjazniona psycholozke jak staralismy sie o dziecko kazala myslec ze jest sie w ciazy wyobrazac sobie jak to jest itd. i co zaszlam w ciaze od razu nie mialam parcia, z porodem wiem zanudzam i juz nie zamierzam pisac, ale wiem ze jak sie czegos chce i sobie pouklada to w glowie to tak sie dzieje, ja na hama nic nie robie.... jakby tak bylo rwalabym sobie juz dzis wlosy z glowy plakala i nie wiem co jeszcze...nie wiem jak mam odcyztywac sygnaly przezmoje cialo dlatego pisze o tym...a teraz ide sie polozyc bo slaba jestem ...
Malgooo mysle ze jest bezpieczny najwyzej pomozesz szybciej wyjsc dzidziusiow a infekcje tez mam non topre i biore leki dowcipne taka ma uroda ale nie wzbraniam sie teraz bo infekcja troch odpuscila....
Oli gratki!!!!!!!!:D
Szuszu ja nie mam jak;/

Ostatnia edycja:
Do góry