reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

z pepsi przerzuciłam się ostatnio na mirindę, pochłaniam 1l dziennie przynajmniej. Tomek mówi, że urodzę ufo

ja też,ja też!!! uwielbiam ostatnio Mirindę. Słodkie cholerstwo strasznie ale jakie doooobre....
ledwo do domku wróciłam, pipa tak juz spuchnięta ociężała że normalnie mam wrażenie ze mi sromy odpadną no rzecz jasna boli..

cokies urodzę wcześniej przez Ciebie.

sagaa ściskam mocno. Wiem co czujesz bo miałam tak przez kilka ostatnich dni....

W ogóle to przepraszam,że ja tak dzisiaj pewnie część omijam ale jestem strasznie zakręcona po tej wiadomości...

reklama
Malgo - tutaj ta sama zasada obowiązuje - NIESTETY !!!!! Poprostu brak słów. A dostać siędo specjalisty jakiegos to graniczy z cudem!!! Moja szwagierka miala po porodzie ciągle jakieś cyrki ze swoja "Szanowną" i chdziłąm z nią do lekarza ogólnego opisując problem - to słyszałam tylko "ale dlaczego my widzimy z tych rzeczach problem ?? " "to jest normalne", "tak czasem bywa" !!!!:szok: Jeden lekarz ją tylko przebadał ale nic nie znalazł !... Po jakimś czasie jeszcze gorsze cyrki zaczeły jej się dziać i nigdzie nie chcieli nas przyjąć. Poszłąm z nią nawet do szpitala z nadzieją że może akurat, to powiedzieli że musi mieć skierowanie od ogólnego lekarza to może ją przebadaja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok: Jednym zdaniem : Tutaj trzeba z rozje...ną głaową przyjść i z mózgiem w ręku żeby Cie normalnei przebadali i przyjeli :wściekła/y:. Co jak co ale kocham Polske za to że jak tylko czuje potrzebe chćby nawet skontrolowania swojej pipuni to dzwonie, umawiam się, myje i śmigam do lekarza (specjalisty!!!! a nie ogolnego który zagląda dzicku do bolącego gardełka i mi do pipki !!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:szok: !!!!!! sorki że tyle na temat ale mnie to strasznie tu irytuje !!!!

Ja ciągle mam twardnienia brzucha, już głupieje z nimi. Co 15 i co 10 ale nie bolą bardzo tylko czasami hehe. Nie wiem czemu ale mnie nie stresują - czekam na takie co mnie powalą bólem !!!! Te mnie przestały jakoś niepokoić, bóle przepowiadające :confused: przepowiadają, przepowiadają i przepowiedzieć nie mogą :eek::baffled:...

Mój mąż mi się własnie przyznał że już od jakiegoś czasu to on nie lubi jak ja dzwonie :-D:-D:-D Mówi że jak ma odebrać to wcześniej już myśli za ile może najszybciej z danej budowy dojechać do domu :-D:-D ubawił mnie dzisiaj hehe A jeszcze ani razu go nie straszyła mówiąc : "zaczeło się wracaj do domu !!!!!!!! "[/B

Ja również zauważyłam brak szuszu i marceliny... :/

Ostatnia edycja:
Marcelina się dzisiaj logowała

Pewnie nie ma czasu bidulka... !

Dziewczyny mam takie troche dziwne pytanie do Was ! Szczególnie do dziewczyn które mają już dzieci a chodzi dokładnie o chłopczyków. Mianowicie chodzi mi o pielęgnacje Ptasiorka :). Moja szwagierka przy każdej zmianie pampersa obciąga i myje Ptasiorka... Czytałam troche o tym i zdania są podzielone. Jedni karzą obciągać cłopczyką żeby się skórka nie przyrosła a inni są zdziwini takim pytaniem ... :baffled::baffled: A co Wy myślicie? Wiecie coś na ten temat ??

Ostatnia edycja:
jestem jestem Rybki ale się już nie umiem wpasować w Wasze ostatnie klimaty :zawstydzona/y: a poza tym się trochę zraziłam tym jak jestem postrzegana tutaj przez to, że piszę jak piszę a pisze szczerze i jakoś przeszła mi ochota do uzewnętrzniania się :nerd:

reklama
Oli, to kilka dni bez stresu i psa. Ciekawe swoją drogą jak wygląda wegetacja psa w takim hotelu? Co oni tam z nimi robią?
Jak przyjechał dziś ten chłopak po niego to szału z radości dostał, skakał po nim , lizał :sorry:
Ten hotel psi prowadzi parka młodych ludzi tak po 23-25 lat. Nie trzymają ich w kojcach tylko mają dom z ogródkiem. Przyjmują tylko psy łagodne, bo one wszystkie razem biegają i wychodzą z nimi często na wycieczki do lasu. Więc nic dziwnego, że ten "zdrajca" po całodniowym siedzeniu na balkonie tak się cieszy jak oni po niego przyjeżdżają ;-)

OLi będziemy się wspierać w bólu. A tak w ogóle to poczekałabyś do wtorku:-D

A może ty zacznij rodzić w poniedziałek :-D, proszę zrób to dla mnie
buziak.gif
,w końcu to ja mam 350 km do szpitala

Saga bidaku, a ja jestem w obcy mieście ponad 500 km od rodziny, bez przyjaciół których nie mam oczywiście bo wszystkich pogoniłam i nawet na K liczyć nie mogę. Sama samiusieńka jak palec. Z synuniem 2 latkiem, który ma kryzys 2 latka i daje popalić równo.... Jeszcze chwila kochana i życie stanie się dla ciebie piękne ... ;-)

Moja pseudo "przyjaciółka" po niezbyt przyjemnym smsie który wystosowałam raczyła dosłać rzeczy m.in wanienkę . I moje dziecko od 2 dni z niej nie wychodzi :eek:, wkłada do wanny i mówi że myj, myj ... Kurde chyba będzie mega zazdrosny i obawiam się że skończy się cofnięciem w rozwoju :eek:. Już jest też zainteresowany smoczkami, butelkami ..... pyta "cio to?". A jak go pytam jak ma na imię to mówi dziś : dzidzia :eek:

Do góry