reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Jak się ma jedno dziecko to jest o tyle łatwiej, że jak ono śpi to Wy też możecie (i róbcie tak koniecznie!;-)), a jak ma się już dwoje to nie jest tak różowo..:-)
jak śpi :-) moja córka zapomniała co to drzemka w ciągu dnia gdy miała 1,5 roku, także ja też mogę zapomnieć :-( ;-) no a przy dwójce to już mogę sobie tylko pomarzyć ;-)

jak śpi :-) moja córka zapomniała co to drzemka w ciągu dnia gdy miała 1,5 roku, także ja też mogę zapomnieć :-( ;-) no a przy dwójce to już mogę sobie tylko pomarzyć ;-)

Ja mówię o tym małym, które na początku na pewno śpi;-)
Moja Wiki też wcześnie przestała drzemać w ciągu dnia, ale wtedy ja już byłam przyzwyczajona do permanentnego braku snu:-)

maggie no wiem ze was ciężko nadrobic :p dobrze że chociaż podczytuje :) to wiem mniej wiecej co i jak :)
rybkaaa a gdzie dokladnie jedziesz nad morze?
karolaola ja tez sobie nie umiem wyobrazic ze się juz przez najbliższe 3 lata nie wyspie :/

kraków, proszę:) prawie po drodze:-D

ok, ja zmykam do mojej chrzestnej za którą nie przepadam ale muszę odwiedzić:( Do popołudnia:)
ok to żebyś była spakowana i gotowa ;-)
Marzenixx Władysławowo
Lecę się dalej szykować bo w końcu zapomnę połowę rzeczy ze sobą zabrać ! :-) Miłego dnia życzę!

o jeszcze nie mają dzieci a już marudzą że nie będą spały jak kiedyś :-)

Ostatnia edycja:
Witam piątkowo :-)
ja juz po wizycie opisalam w odpowiednim watku. Cisnienie atmosferyczne nie taki, bo padam na ryj, nic mi sie nie chce nawet pisac :-) a tu jeszcze miesiac przede mna.

rybkaa bo straszycie brakiem snu:tak:

Dziewczyny, które prały ubranka w żelu Persil sensitiv jak go oceniacie? Pachnie toto to? Bo mam dreft, ale nie wiem czy zapach mnie nie drażni:eek: Pierwsza pralka w ruchu więc ocenię jak wyjmę, ale pytam w razie w!

ja mam ten Persil-ubranka juz wszytskie wyprane (4 pralki), jestem zadowolona. Mokre ubrania miałam wrazenie ze pachna ciut za intesywnie ale jak wyschły to pozotsał tylko delikatny zapach. Dla mnie jak najbardziej ok:)

reklama
hej kobitki :-) ja tylko na chwilkę bo jakaś takie dziś nie wtegesie jestem .Malowała któraś z Was paznokcie o 3.30 rano??????bo ja tak właśnie dziś :-D.Masakra jakaś od 2 do 5 w nocy nie spałam .zasnełam po 5 obudziłam się o 9,30.Pogoda u mnie deszczowa ,za oknem szaro,buro i ponuro-bryyyyy :-(.Kupiłam sobie dziś staniczek sportowy taka ala koszulkę rozmiar uniwersalny wziełam na razie tylko jeden w kolorze czarnym aby obadać jak będzie leżał i jest ok zakupie jeszcze biały.Koszt tylko 18 zł.-więc śmeszne pieniądze.Potrzebuje ich w sumie szczególnie do spania lub po domu.Do spania taki wygodny bo nic nie uwiera a jak będę miała mlekotok to wsadzę w środek tetre i jest ok -tak robiłam z Wiką bo w nocy wkładki mi przeciekały i miałam całą koszulę mokrą:szok:.Wiecie co ja to już ledwo chodzę ,przejdę kilka metrów i nie mogę wrócić-ja już chcę urodzić ale jeszcze te 2 tyg.muszę wytrzymać .plecy tak mnie nasówają ,że mam dość dobrze ,że w nocy wąż pomaga i nie bolą ale co z tego jak spać i tak nie mogę :-(-to się wyżaliłam

Do góry