reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
karola ja ten staniczekala koszulka kupiłam u siebie w Świnoujściu ale na allegro też takie widziałąm zaraz poszukam linka i Ci wstawie a dreft jest spoko i zapaszku po wyschnięciu prawie nie czuć tak tylko delikatnie.
o to jest coś takiego bardzo wygodne:
BIUSTONOSZ SPORTOWY -STANIK BEZSZWOWY - 7 KOLORÓW (1691230999) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Kurde..szkoda, bo to na wygodne wygląda ale ja mam za duże cycki na taki rodzaj stanika..:-(

Dzięki Lana:-) zakupię coś takiego, bo w domu jak znalazł !

Kurka no wyciągnęłam te pranie i nie wiem może ja za mało wlałam tego płynu? Na 5 kg pralkę jedną nakrętkę, a Ty ile tego lejesz, bo moje ubranka w ogóle nie pachną, gdzie ten zapach z butelki co mi się za mocny wydawał:szok:

szuszu
duże jest piękne :tak::-D

Dzięki Lana:-) zakupię coś takiego, bo w domu jak znalazł !

Kurka no wyciągnęłam te pranie i nie wiem może ja za mało wlałam tego płynu? Na 5 kg pralkę jedną nakrętkę, a Ty ile tego lejesz, bo moje ubranka w ogóle nie pachną, gdzie ten zapach z butelki co mi się za mocny wydawał:szok:

szuszu
duże jest piękne :tak::-D

Duże jest piękne jeśli trzyma się hmmm..na swoim miejscu:-D

reklama
Do góry