reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Jak się ma jedno dziecko to jest o tyle łatwiej, że jak ono śpi to Wy też możecie (i róbcie tak koniecznie!;-)), a jak ma się już dwoje to nie jest tak różowo..:-)
jak śpi :-) moja córka zapomniała co to drzemka w ciągu dnia gdy miała 1,5 roku, także ja też mogę zapomnieć :-( ;-) no a przy dwójce to już mogę sobie tylko pomarzyć ;-)

jak śpi :-) moja córka zapomniała co to drzemka w ciągu dnia gdy miała 1,5 roku, także ja też mogę zapomnieć :-( ;-) no a przy dwójce to już mogę sobie tylko pomarzyć ;-)

Ja mówię o tym małym, które na początku na pewno śpi;-)
Moja Wiki też wcześnie przestała drzemać w ciągu dnia, ale wtedy ja już byłam przyzwyczajona do permanentnego braku snu:-)

maggie no wiem ze was ciężko nadrobic :p dobrze że chociaż podczytuje :) to wiem mniej wiecej co i jak :)
rybkaaa a gdzie dokladnie jedziesz nad morze?
karolaola ja tez sobie nie umiem wyobrazic ze się juz przez najbliższe 3 lata nie wyspie :/

kraków, proszę:) prawie po drodze:-D

ok, ja zmykam do mojej chrzestnej za którą nie przepadam ale muszę odwiedzić:( Do popołudnia:)
ok to żebyś była spakowana i gotowa ;-)
Marzenixx Władysławowo
Lecę się dalej szykować bo w końcu zapomnę połowę rzeczy ze sobą zabrać ! :-) Miłego dnia życzę!

o jeszcze nie mają dzieci a już marudzą że nie będą spały jak kiedyś :-)

Ostatnia edycja:
Witam piątkowo :-)
ja juz po wizycie opisalam w odpowiednim watku. Cisnienie atmosferyczne nie taki, bo padam na ryj, nic mi sie nie chce nawet pisac :-) a tu jeszcze miesiac przede mna.

rybkaa bo straszycie brakiem snu:tak:

Dziewczyny, które prały ubranka w żelu Persil sensitiv jak go oceniacie? Pachnie toto to? Bo mam dreft, ale nie wiem czy zapach mnie nie drażni:eek: Pierwsza pralka w ruchu więc ocenię jak wyjmę, ale pytam w razie w!

ja mam ten Persil-ubranka juz wszytskie wyprane (4 pralki), jestem zadowolona. Mokre ubrania miałam wrazenie ze pachna ciut za intesywnie ale jak wyschły to pozotsał tylko delikatny zapach. Dla mnie jak najbardziej ok:)

reklama
hej kobitki :-) ja tylko na chwilkę bo jakaś takie dziś nie wtegesie jestem .Malowała któraś z Was paznokcie o 3.30 rano??????bo ja tak właśnie dziś :-D.Masakra jakaś od 2 do 5 w nocy nie spałam .zasnełam po 5 obudziłam się o 9,30.Pogoda u mnie deszczowa ,za oknem szaro,buro i ponuro-bryyyyy :-(.Kupiłam sobie dziś staniczek sportowy taka ala koszulkę rozmiar uniwersalny wziełam na razie tylko jeden w kolorze czarnym aby obadać jak będzie leżał i jest ok zakupie jeszcze biały.Koszt tylko 18 zł.-więc śmeszne pieniądze.Potrzebuje ich w sumie szczególnie do spania lub po domu.Do spania taki wygodny bo nic nie uwiera a jak będę miała mlekotok to wsadzę w środek tetre i jest ok -tak robiłam z Wiką bo w nocy wkładki mi przeciekały i miałam całą koszulę mokrą:szok:.Wiecie co ja to już ledwo chodzę ,przejdę kilka metrów i nie mogę wrócić-ja już chcę urodzić ale jeszcze te 2 tyg.muszę wytrzymać .plecy tak mnie nasówają ,że mam dość dobrze ,że w nocy wąż pomaga i nie bolą ale co z tego jak spać i tak nie mogę :-(-to się wyżaliłam

Do góry