reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Spałam, ale wczoraj poszłam spać o 2 i wstałam o 8..i nie żyję;-)
Poza tym z pracy wróciłam o 22 wczoraj i mało jadłam:-)
A no i ja do śpiochów należę!!!
Rozumiem :-) no tak Ty jeszcze pracujesz. Ja codziennie kładę się późno bo ok 1-1:30 a wstaje ok 8-9 :-) przed porodem tez należałam do spiochów no ale to musiało się zmienić ;-)

reklama
Rozumiem :-) no tak Ty jeszcze pracujesz. Ja codziennie kładę się późno bo ok 1-1:30 a wstaje ok 8-9 :-) przed porodem tez należałam do spiochów no ale to musiało się zmienić ;-)

U mnie też niestety musiało:-) Przynajmniej wiem co mnie teraz czeka:-D
Dobrze, że na następne spotkania pojechał za mnie A. bo wrócił do domu o 24:szok:

Hejka!

Ależ naskrobałyście :-)
Rybkaa -zazdroszczę wyjazdu nad morze. Mój Mąż jest teraz w Elblągu i mówi,że już jest gorąco i świeci słoneczko ( a u mnie szaro,buro i mokro :dry:)
Akutan - powodzenia w remoncie!
Malgo - ja już 7 lat w Irlandii... a co roku pakuję się i wracam do Pl :-D:-D
A85 - oszczędzaj się i nie denerwuj !

A jeśli chodzi o picie to mam w lodówce zimne Karmi... może sobie wieczorkiem otworzę.
Ale mam ostatnimi czasy lenia...jejku.... dom wymaga sprzątnięcia,a mi się tak nie chce,że szok. Dzisiaj kotek na mnie czekał (biedny wczoraj przez deszcz się nie pojawił),a dzisiaj już musiał być bardzo głodny :eek:

Gdzie Marcelinaa???

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie :-)

szuszu my ze skromnego obiadku zrobimy fajną imprezkę. nie martw się:)

Marzenixx jak widzisz ,nie opłaca się tutaj nie bywać codziennie bo później za dużo nadrabiania.

rybka zabierz mnie ze sobą!!!!!!!!!!!!!!!!! please!!!!!!!!!!!!!

akutan powodzenia w remoncie, tylko Ty siedź na ogrodzie a chłopy niech malują. nie wdychaj tego przypadkiem:)

i coś jeszcze miałam napisać ale zapomniałam....

Witajcie!
Wpadłam dziś z rana:cool2: żeby wieczorem nie musieć tyyle nadrabiać...

rybkaa ale zazdroszczę !! Wypoczywaj, wdychaj świeże powietrze i nabieraj sił :-D

A u mnie już taki upał, że nie ma czym oddychać. Idę segregować ubranka i WIELKIE PRANIE czas zacząć:)

A jak tak sobie wieczorami leżę w łóżku to jest mi tak cudnie, mogę zasnąć i spać, spać. Boję się tych nieprzespanych nocy, bo ja jestem straszny śpioch i tak teraz celebruję każde wieczorne leżenie w łóżku. Jakoś cieżko mi sobie wyobrazić, że już nigdy się nie wyśpię:no::eek:

karolaola- to ty spich jak ja :) Ja tez sie kłade, szybko zasypiam, przesypiam cała noc i rano wstac nie moge. W sumie czy ciaza czy nie spioch ze mnie taki sam...i tez sie zastanwiam jak ja potem dam rade...najwyzej bede na wszytskich krzyczec z niewypsania:p

reklama
Jak się ma jedno dziecko to jest o tyle łatwiej, że jak ono śpi to Wy też możecie (i róbcie tak koniecznie!;-)), a jak ma się już dwoje to nie jest tak różowo..:-)

Do góry