reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witajcie!
Naprodukowałyście wczoraj sporo, oj tak :tak::-D

Karolaola dobrze, że troszkę lepiej u Ciebie, ale jak coś będzie niepokoić, to dzwoń do gina.

Maggie poszalałaś z tymi ciuszkami i pralkami :-D Na prasowanie się nie piszę, bo sama swoich nie będę prasować - nie cierpię tego robić - moje ciuchy M. prasuje :-D

Oli jak Twój mąż podobny do Muchowego, to może też z kwiatami wróci i przeprosinami - jeju dziewczyny jak ja Wam współczuję takich jazd...

i więcej nie pamiętam....:eek:

Zaraz na wizytę lecę, ciekawe co słychać u mojego Słonika :-D Pewnie już do 3 kg dobija...

reklama
Witam,
Uwaga! wczoraj zakupiliśmy farby i dzisiaj się zaczyna obiecywany remont. No i się doczekałam. Wczoraj przyjechał mój brat i będzie pomagał Ł.

Co do mojego brzucha to ja mam twardy już od kilku miesięcy. Bardzo rzadko mam miękki. Tak nie powinno być a nie wiadomo co z tym robić.
Miłego dnia...
a właśnie wpraszam się w to wasze picie;-)... czasami to mam taką ochotę na piweczko niepasteryzowane jakieś.... mniaaam

ŁAAAAA- weszłam w 34 t.

Oli, jak Twój jest podobny do Muchowego (kontynuując Tonyę), to jeszcze następnego znowu rozwiesi pranie, zrobi kilka drobnostek w domu i skosi trawę na całym ogródku bez maruderstwa :-D.

Normalnie nie poznaję chłopa, ale jestem tak dla niego chłodna że chyba nie może odnaleźć się w stytuacji, bo ciągle chodzi i się pyta czy go kocham, bo on mnie kocha :-D.

Witam i ja :-)
mucha oby to była poprawa na dłuuugo :-)

A ja powoli szykuję się na wyjazd!! Jutro jedziemy nad morze!!! :-):-) oby tylko pogoda dopisała :-) !!!

Malgoo ja jak mojemu powiedziałam,że mąż coś kupuje żonie jak urodzi dziecko to on mi na to co ja mu kupię za zrobienie?:wściekła/y::-D

Dobre :-D:-D

Susumali, i jak sobie radzisz? Myslisz o powrocie, czy zostajesz na stale?

asiacur, moj brzuch twardy jak kamien od 6 miesiaca i nikt nie wie czemu. Czasem jak mam mieki to jestem w takim szoku, ze sie zastanawiam czy wszystko ok. :confused:

A wogole to sie witam!

Dzis znow pracuje z domu, nie czuje sie najlepiej. A po poludniu strata czasu, czyli wizyta u poloznej. Moze sie chociaz dowiem, czy rozmiar brzucha w miare ok na ten tydzien, bo sie o te wody boje a ostatnio byl za duzy.

Dol nie mija i nie wiem czemu najgorszy jest rankiem.

Milego dzionka, skrobcie, bede was podczytywac. :-)

rybka, zazdroszcze, jak cholera! Baw sie dobrze nad morzem!

Dzień dobry Kochane:))

Deszczyk wrócił i jest czym oddychać:))

Już tylko 3 dni do powrotu mojego K :))

Jadę zaraz na zakupki większe, bo zapasy się kończą...

Rybkaa udanego wypoczynku i pięknej pogody:tak:

Oli a Twój i Muchowy to nie są przypadkiem bliźniakami??

Dzien doberek!
Alkohol... mmm... Swoją drogą nie chcę sama siebie widzieć kiedy pierwszy raz po ciąży:-D

Gorąco od rana jak cholera:wściekła/y: a tu zakupy jakieś trzeba kupić... Pff, nie lubię w tym roku takich upałów...
Anulek zazdroszczę pogody, daj trochę świeżego powietrza:-)

Mucha i dobrze robisz, co sobie facet będzie wyobrażał, niech poniesie konsekwencje, no a że kobiety są pamiętliwe to już nie Twoja wina.. :-)

Malgo współczuję tej tęsknoty, ale pewnie niedługo przyjedziesz i się nacieszysz trochę Polską;-)

Dzień dobry Dziewczyny !!!

Ja standardowo godzina 10 i dopiero po śniadaniu. Ja wrecz przeciwnie do Oli staram się spać jak najwiecej :) by mies siły na poród a póżniej na bessenne noce :tak:

Moja mama jak jej kiedys powiedzialam o tych twardnieniach to mi odpowiedziała ze ona miala przez 3 ciąże brzuch twardy jak kamień - i wszystko było oki. Czasem może takie uroki.

rybka - ja też chce nad morze !!! Leżałabym na piaseczku jak wielorybek a mąz by mnie wodą polewał :-D Kocham szum morza !!!!

akutan - życze super efektów po remoncie :):) !!!

Pozdrawiam wszystkie :)

Ps. Która kobitka wkońcu jest odpowiedzialna za kontakt z kobietkami które już urodzą :) Szuszu TY ??? ;-) Bo musze sobie od któreś numer skubnąć :)

reklama
Gorąco od rana jak cholera:wściekła/y: a tu zakupy jakieś trzeba kupić... Pff, nie lubię w tym roku takich upałów...
Anulek zazdroszczę pogody, daj trochę świeżego powietrza:-)
Przesyłam deszczyk :tak:

A co do alkoholu to fajnie by było się kiedyś ululać w gronie ciężarówkowo- sierpniowym...pewnie niewykonalne, ale pomarzyć można:))

Do góry