reklama
Oli.B
Fanka BB :)
sama????????????
nie no albo K nas zawiezie, ale jak brat mój to chyba ja będę prowadzic
Dzień dobry,
przyszłam sie wygadac i wyzalić:/
P. mnie rano wkrzył a w sumie to zrobiło mi się przykro.
Wczoraj zdeklaorwał się ze z rano pojdzie po pieczywko na śnidanie.
Dziś obudziłam sie o 8.00 do 10-tej przwierciłam się w łóżku...a on cały czas śpi, nie ziantersowany tym czy ciezrana głodna czy nie.
W koncu dałam mu buziaki i postanowiłam wstać bo w brzuchu burczy.
Wstaje a w kuchni bałagan po jego wczorajszej kolacji...posprzatalam, wstawiłam pranie, ten dalej spi wiec sie ubralam i sama sobi poszlam po te bułki. Nie byl to dla mnie problem.
A jak wrocilam to mi sie oberwało...na moje pyatnie czy wczoraj kolacja smakowala i szkoda ze nie sprzatnal po sobie uslyszlam ze chyba wstalam lewa noga bo sie czepia. Potem, że uciekłam z lóżka i nikt mi po pieczywo nie kazał iść. Zmaknal sie w pokoju obrazony a ja sniadanie zjadalm sama:/
no to masz nauczkę że trzeba dziada budzic żeby po bułki śmigał, a nie go wyręczac :-)
mój to zawsze mówi,że najlepiej nic od nikogo nie oczekiwać to się później nie rozczarujesz, ew. mile zaskoczysz....
tylko ze ja wale nie oczekiwalam ze on pojdzie po te bulki, nie bylo dla mnie problem isc po nie samej...a on sie obudzil z jakas teoria ze to ja mam zly dzien i mi sie dostawlo na kazdym kroku....ale nie wazne..już przeprosil mi sie zrobilo przykro a on walczy teraz z wyrzutami ze sie na ciezrana zone nie slusznie zdenerwował
Marcelinaa
marcelina, a jesteś pewna że on nie jest chory? To ciągłe wymiotowanie, kupy na balkonie- wiem że mój 5 letni pies jest "młodszy" od Twojego pięcioletniego, ale nawet w przypadku Twojej rasy to chyba nie jest jeszcze starcza przypadłość? Moje rzygają strasznie rzadko- jak mi się wymioty powtarzają w ciągu krótkiego czasu to kierunek wet i full badań, bo to coś dziwnego sie dzieje..
to nie elmo srał na balkonie tylko Crom jak się czymś zatruł..
Oba psy są zdrowe a rzygają od czasu do czasu jak się trawy czy włosów nażrą..taka jest opinia weta.. to taki jednorazowy rzyg treścią żołądkową i spokój..
Malgo000
Ja tam w domu zmywania i sprzatania odmawiam. Ciezko mi z brzuchem a gary, odkurzanie i inne takie to zadanie M. Ja ewentualnie gotuje ale to wszystko. Szczerze to nawet nie za bardzo wiem jak sie pralke wlacza
Teraz wlasnie bidulek trawe kosi, zeby mi sie milo na ogrodzie siedzialo wiec juz nie bede taka jedza i ide zaraz cos ugotowac. :-)
Dla pocieszenia M. mi wczoraj przywalil, ze po ciazy to pewnie bede na silownie co chwile latala i z dietami szalala. Najpierw mu entuzjastycznie przytaknelam (ze tak mnie chlopina rozumie) a potem do mnie dotarlo!!! On mi cos sugeruje!!! Pytam wiec: Przytylam sporo, co? A on na to: NO. I tak sie nasz romantyczny wieczor w ogrodzie skonczyl....
Teraz wlasnie bidulek trawe kosi, zeby mi sie milo na ogrodzie siedzialo wiec juz nie bede taka jedza i ide zaraz cos ugotowac. :-)
Dla pocieszenia M. mi wczoraj przywalil, ze po ciazy to pewnie bede na silownie co chwile latala i z dietami szalala. Najpierw mu entuzjastycznie przytaknelam (ze tak mnie chlopina rozumie) a potem do mnie dotarlo!!! On mi cos sugeruje!!! Pytam wiec: Przytylam sporo, co? A on na to: NO. I tak sie nasz romantyczny wieczor w ogrodzie skonczyl....
mlodam
mama Oleńki
cześć dziewczyny!
ja się dziś średnio wyspałam, plecy bolą jak cholera... w dzień leżeć też bolą, siedzieć nie mogę - bolą :-( nie chcę narzekać, ale sobie pozycji nie mogę znaleźć... a w ogóle to też tak macie, że wam masakrycznie ciężko i brzuszek jakoś takoś się zmienił i opadł?
ja się dziś średnio wyspałam, plecy bolą jak cholera... w dzień leżeć też bolą, siedzieć nie mogę - bolą :-( nie chcę narzekać, ale sobie pozycji nie mogę znaleźć... a w ogóle to też tak macie, że wam masakrycznie ciężko i brzuszek jakoś takoś się zmienił i opadł?
a85
hej!!!
Ja dzisiaj tez pierwszy raz nie pospałam!!! taka zgaga mnie dopadła!!! w życiu takiej zgagi nie miałam!!!!! jadłam po nocy banany, piłam mleko i nic nie pomagało, mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej, za to ból z pośladka chyba se poszedł jak nie urok to sraczka aaa nawiązując do tej sraczki to może i by się przydała, bo ostatni raz załatwiałam się w środę rano????;/ no co mam zrobić?????activie pije co chwilę, no nie chce mi sie!!!!!
ale za to sen miałam fajny że karmiłam Małego ))) ale to wszystko przez to, że wczoraj widziałam kobietę, która karmiła Dzieciaczka w samochodzie
Marcelinaa podziwiam Cię, że ogólnie dajesz radę z takimi dużymi psami!!!!! ja nie wiem czy mojego przy twoich to w ogóle mogę psem nazywać raczej nie bardzo PP ja mam taki problem z moim 3 kilowym, że muszę mu kupić kaganiec i poszukać weterynarza z którym się zaprzyjaźni miałam jechać w piątek do kolejnego weterynarza, ale nie dałam rady, spróbuję we wtorek
Ja dzisiaj tez pierwszy raz nie pospałam!!! taka zgaga mnie dopadła!!! w życiu takiej zgagi nie miałam!!!!! jadłam po nocy banany, piłam mleko i nic nie pomagało, mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej, za to ból z pośladka chyba se poszedł jak nie urok to sraczka aaa nawiązując do tej sraczki to może i by się przydała, bo ostatni raz załatwiałam się w środę rano????;/ no co mam zrobić?????activie pije co chwilę, no nie chce mi sie!!!!!
ale za to sen miałam fajny że karmiłam Małego ))) ale to wszystko przez to, że wczoraj widziałam kobietę, która karmiła Dzieciaczka w samochodzie
Marcelinaa podziwiam Cię, że ogólnie dajesz radę z takimi dużymi psami!!!!! ja nie wiem czy mojego przy twoich to w ogóle mogę psem nazywać raczej nie bardzo PP ja mam taki problem z moim 3 kilowym, że muszę mu kupić kaganiec i poszukać weterynarza z którym się zaprzyjaźni miałam jechać w piątek do kolejnego weterynarza, ale nie dałam rady, spróbuję we wtorek
reklama
Pozno ale jestem.
Dziewczyny sprobujcie na zgage migdalow, mialam raz zgage i mi pomogly )
Mlodam ja ostanio tez nie moge znalezc sobie dobrej pozycji do spania, jak sie poloze na lewy bok to stuka jak na prawy to tez a na plecach nie dam rady spac. Dzisiaj cala noc byl b.aktywny chyba chcial zmienic ulozenie ale cos mu nie wychodzilo.
Marcelinaa ja Cie podziwiam ze dajesz rade z psami, moja mama ma malamuta i w te gorace dni tylko sapie i gubi siersc dywan ma caly uslany sierscia mimo ze brat go szczotkuje
Dziewczyny sprobujcie na zgage migdalow, mialam raz zgage i mi pomogly )
Mlodam ja ostanio tez nie moge znalezc sobie dobrej pozycji do spania, jak sie poloze na lewy bok to stuka jak na prawy to tez a na plecach nie dam rady spac. Dzisiaj cala noc byl b.aktywny chyba chcial zmienic ulozenie ale cos mu nie wychodzilo.
Marcelinaa ja Cie podziwiam ze dajesz rade z psami, moja mama ma malamuta i w te gorace dni tylko sapie i gubi siersc dywan ma caly uslany sierscia mimo ze brat go szczotkuje