reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Ale macie zabawę z tymi emotikonkami:) Dać dziecku zabawkę,hehe. Jak się nauczę to dołączę:)

Ja przez Pottera też nie mogłam przejść....

reklama
Marzenixx ja tez uwielbiam Zmierzch wszystkie 4 części przeczytałam juz chyba z 1000 razy i nadal czytam uwielbiam ta sage ;):) filmy oczywiście tez widziałam ale mi bardziej podoba się książka niż film;):)

a Potera uwielbiam oglądać:) tyle magi tam mmm;))aż się czasami rozmarzyć można;) hihih i tez bym chciała na miotle polatać;d:)

nie lubialam harrego jak o nim slyszalam to malam dosc do pierwszego obejrzenia .. nie lubialam takich filmow ale ten przypadl mi do gustu lecz nikt nie przebije AVATARA moglabym patrzec caly czas na ten film
upup.gif
Zobacz załącznik 323847

23_134_5.gif, baby się do emotek dorwały, hehehe....

Co do Harrego to ja lubię, choć te ostatnie części to już bardziej dla starszej młodzieży niż dzieci. A saga "Zmierzch" czytałam, oglądałam, ale mam mieszane uczucia.
Ja ostatnio przepadam za książkami o dynastii Tudorów, a w serialu "The Tudors" zakochałam się ;). Polecam!

I to chyba tyle na dziś. Pozdrawiam Was serdecznie. Nie jestem w stanie być na bieżąco. Może jak pójdę na zwolnienie, czyli w bliżej nieokreślonej przyszłości.
Miłego wieczorku!

p/s. Coś mam beznadziejny suwaczek. Cofa się. ech, badziewie. Jutro się tym zajmę.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja biorę się rozwiesić pranie(bo w sumie czekałam aż się skończy prac) i idę do wanny a potem nynac;):) także miłej nocki wam życzę;)

Witam!
Kurcze, nie było mnie kilka dni (kontrola Inspekcji Pracy w robocie), a tutaj tyle napisałyście. Chyba nie jestem w stanie nadrobić.
A jedno - w poniedzialek widzieliśmy w końcu naszego Dzidziola, ja dostałam głupawki i ataku śmiechu. I to jest dopiero magia ;-)

Z Harry'ego zdecydowanie wolę książki, filmy raz lepsze, raz gorsze, ostatni mnie w sumie dość mocno roczarował. Na początku miałam dystans do tej poteromanii i nie oglądałam żadnego filmu, ani nic nie przeczytałam, aż do zeszłego roku. Coś mnie wzięło i zaczęłam od czytania I tomu, miałam tą frajdę, że mogłam czytać wszystkie części po kolei. Wciągnęły mnie na maksa - super relaks w odjechanym świecie. Potem dopiero zobaczyłam ekranizacje.
A Zmierzchu też nie czytałam, ani nie oglądałam - chyba często nabieram dystansu do tego co jest bardzo popularne, ale jak przyjdzie czas to się wciągnę :-)

Madziara super reakcja na maleństwo :)

Tonya dokładnie tak samo jak Ty :-) Harry przeczytany rok temu ,super się czytało :-) Zmierzch próbowałam czytać, ale jakoś nie dałam rady :-)

rybkaa świetny relaks był przy czytaniu prawda?
Dziewczynki, uciekam już pod kołderkę, bo z nosa wciąż leci jak z kranu...ciekawe jak ja się jutro przed tym ginem pokażę...może lepiej będzie po nocy
4_8_2v.gif
Dobrej nocki wam życzę!

reklama
rybkaa świetny relaks był przy czytaniu prawda?
Dziewczynki, uciekam już pod kołderkę, bo z nosa wciąż leci jak z kranu...ciekawe jak ja się jutro przed tym ginem pokażę...może lepiej będzie po nocy
Zobacz załącznik 323861
Dobrej nocki wam życzę!
Dobrej nocy i zdrowka zycze
Ja tez zaraz do lozka wpadam na chilę zobaczyc coscie naskrobaly przez cale popoludnie ;))

Do góry