reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam;) ile juz naskrobałyście;) hih ranne ptaszki;) ja własnie wcinam bułeczkę z sałata i szyneczka i do tego pycha herbatka z sokiem :);)) mmm ;) maleństwo coraz bardziej głodne sie robi i prawie całe dnie siedzę w lodowce;) hih;)

a85 no to urwij się wcześniej z pracy i do łóżeczka wygrzać sie i popijać ciepła herbatka z miodem i cytrynka;)

reklama
Dzień dobry :)
APELUJĘ O PRZYBYCIE JUŻ WIOSNY
swing1.gif
, .... długie spacerki, placyki zabaw......

Co do książek, nie przepadam, za fantasy, czy baśniami. Za to uwielbiam historyczne, sensacyjne, babskie klimaciki. Harego
potera nawet nie zaczęłam

Oli to mam dla ciebie dobrą wiadomość wczoraj świstak nie zobaczył swojego cienie czyli wiosna będzie szybciej :-)
Ale jedno jest pewne w przyszłym tygodniu ma być 9 stopni :)

ojj tak tak wiosno przychodź już;)) dość mam juz chodzenia naubierana ..;) chce poczuć wiosenny wiatr we włosach i wiosenne słonko na twarzy;) hih

Czesc kochane :) Witam się więc wiosennie, zeby juz sie wczuc w klimacik :-)
my sie dzis pakujemy i wracamy do Gliwic bo jutro wizyta!!! a pojutrze imprezka urodzinowa u mojej psiapsioly. Mam dziwne skojarzenia bo w sylwestra tez bylismy u niej i zaczelam tam krwawic... ale mysle ze to nie odstraszy mnie :)
Ja jestem fanką Harrego, czytalam i ogladalam wszystko co jest. Zmierzchu nie znam. nie dalam tez rady Władcy Pierscieni jak wszyscy tym zyli. Babskie ksiazki typu Grochola, Rozlewisko itd. W dziecinstwie bylam wielka fanka Ani z Zielonego Wzgórza.
Buziaki i nastepne pozdrowienia beda znowu ze slaska.

reklama
Witam sie i ja
Przy herbatce i kanpce z dzemkiem wlasnej roboty mniamm. Ja tez czekam na wiosne, mamy swoj ogrodek i zapewne bede chciala posiac jakies warzywka i wogole. no i slońca juz mi brakuje, bo ciagle szaro i buro leeee:baffled:
co do sagi Zmierzch to zanim nie przeczytala tez myślalam że to raczej nie dla mnie starej i mnie nie wciagnie, apotem przeczytalam wszystkie czesci dziwo, a film stwierdzilam że tandetny. Teraz czytam Cobena trochę. Ale ogolnie przy książce jak narazie robi mi sie sennie wiec cięzko mi idzie hehehe
Megamarion no zabawna sytuacja hehehe

Do góry