reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

dobranoc kobietki hug.gif

reklama
witam z rana....mam pytanie..Jak bylam na usg 31ego wyszlo mi ze to 10tydz3 dzien...ja bylam pewna ze jestem w 11tyg3dniu i tak mi tez wychodzilo z obliczen....na suwaczku tez jest o tydzien poniej....z jakis tam obliczen w internecie wychodzi roznie.oswieccie mnie.

witam z rana....mam pytanie..Jak bylam na usg 31ego wyszlo mi ze to 10tydz3 dzien...ja bylam pewna ze jestem w 11tyg3dniu i tak mi tez wychodzilo z obliczen....na suwaczku tez jest o tydzien poniej....z jakis tam obliczen w internecie wychodzi roznie.oswieccie mnie.
Zarówno suwaczki jak i większość lekarzy jako tygodnie podaje pełne przebyte tygodnie ciazy. Tak np jesli jesteś w środku np 11 tyg, to suwaczek i u lekarza bedzie to np podawane jako 10 pełnych tyg i np 3 dni, to jest wiek ciąży

Megmarion - wczoraj po pracy już nie miałam siły wchodzić na bb więc dzisiaj sobie przeglądnęłam kilka stron i faktycznie emotikony górą :)

Dziewczynki kupiłam wczoraj Fissane mam takie pytanie na ulotce w środku znalazłam informację stosować od ok. 4 miesiąca do 2 miesięcy po i tak zastanawiam się czy czekać czy można już?

Cześć Dziewczyny!
A ja coś się przeziebilam,chyba Mamcia mnie zarazila,boli mnie gardło i nie wiem czy wytrzymam w pracy:(

Madziara ja miałam tak samo :p najpierw się poplakalam ze wzruszenia,a pózniej atak śmiechu i glupawka,nie umialam się opanować, tylko pod koniec nie było mi już do śmiechu i teraz dalej się martwie, w środę mam wyniki krwi,ale musi być dobrze!!!!

Pozdrawiam Was wszystkie :)

Dzień Dobry,

witam się herbatką i bułeczką z białym serkiem i majonezem.....mniam. Wersja z dżemikiem u mnie jest nie do zjedzenia - nigdy ;-).

Czytam, że temat Harrego i innych wampirów....Ja nie trawię H.P. (bo możem już żem za stara a to dla dzieci i młodzieży :-D ) i jakoś cała saga o wampirach mnie też nie wciągnęła ale mam koleznakę co jest zachwycona. Ja ostatnio "wciągnęłam" biografię Wojciecha Manna......teraz szukam czegoś......

Kurcze bułeczka zjedzona a ja mam na coś jeszcze apetyt.....:cool2: Idę zajrzeć do kuchni pracowej hehehee.

pozdrawiam

Z Harry'ego zdecydowanie wolę książki, filmy raz lepsze, raz gorsze, ostatni mnie w sumie dość mocno roczarował. Na początku miałam dystans do tej poteromanii i nie oglądałam żadnego filmu, ani nic nie przeczytałam, aż do zeszłego roku. Coś mnie wzięło i zaczęłam od czytania I tomu, miałam tą frajdę, że mogłam czytać wszystkie części po kolei. Wciągnęły mnie na maksa - super relaks w odjechanym świecie. Potem dopiero zobaczyłam ekranizacje.
A Zmierzchu też nie czytałam, ani nie oglądałam - chyba często nabieram dystansu do tego co jest bardzo popularne, ale jak przyjdzie czas to się wciągnę :-)

Madziara super reakcja na maleństwo :)

Tonya-czytałam wszystkie tomy sagi "Zmierzch" ,A RACZEJ TOMISKA :-Dbo to prawie biblie :-D.Tak mnie wciągneły ,że czytałam je nawet po nocy do godż.3.30 a o 5.30 wstawałam do pracy nietomna z czerwonymi oczami-sama wyglądałam jak wampir:-D.Bardzo mi się podobały te książki,film się nie umywa-zresztą chyba zawsze tak jest ,że książka o niebo lepsza.

reklama
Do góry