reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam
Przeszlam sie na maly spacer, bo kolezanki z pracy powiedzialy że cos dla mnie maja i mam sie pojawić, no więc wygramolilam sie z domu i powiem wam, że bylo warto. Bo dziewczeta dostaly na gabinet środowiskowy probki. Wiec dostalam 3 butelki AVENT dla dzieciaczka 125ml, kilka malych próbek sudokremu, plynu do kapieli Johnsons wilgotnych chusteczek dla dzieciaczków i dwie pary skarpeteczek nadrukiem Gerber, sa słodkie. Jak dorwe aparat to zdrobie zdjecie teraz jestem ciut zmeczona po calej wyprawie, bo troche musialam z kolezankami pogadać i oczywiście nakarmiły mnie pysznym sernikiem:-D:-D

reklama
czesc
nareszcie u siebie
i mam dostep do neta, troche mi zajelo wciagniecie sie w temat ale przyznam ze wszystkiego nie przeczytalam, tyleee napisalyscie
bylam u mamy prawie tydz sie wyspalam za wszystkie czasy- moglabym spac i spac, czasami to az mama wchodzila i mnie budzila bo byla np 12.30
teraz czekam na meza dzis wraca z pracy po 2 tyg i sie poptzytulam nareszcie( przez 3dni)
zaraz jakas kolacje wciagne bo burczy w brzuchu

natt ale miałaś przygody!!!!!
Ja na brzuchu nie śpię odkąd mnie piersi zaczęły boleć, czyli od jakiś 2 miesięcy, a że bolą do teraz to brzuch odpada.
No przyznam, że te niektóre Wasze sny są nieźle odjechane :-)
Oli daj znać jak poduchę wypróbujesz, bo też się na nią czaję, ale na razie chyba mi jeszcze niepotrzebna.
Słuchajcie przypomniałam sobie, że mam na dysku w pdf poradnik pielęgnacyjny dla rodziców, który dostałam kiedyś od mojego kolegi fizjoterapeuty. Bardzo go polecał, uczy prawidłowej pielęgnacji małego dziecka. Może się przydać szczególnie tym niedoświadczonym mamom, takim jak ja :)
Jak ktoś jest zinteresowany to proszę o maila na priva

Dziewczyny az niesamowite ile mamy wspolnego.

- Sny jak najbardziej pokrecne, wliczjac to trojkaty :szok:, osoby zmarle i inne dziwactwa. Nascie snow na noc i o zgrozo wszystkie pamietam!
- Budze sie w nocy dziesiatki razy, winny chrapiacy i kaszlacy M oraz dretwienie konczyn (nie znosze spania na lewym boku). O dziwo dretwieje mi czesto biodro a to chyba od wagi na zadku
- lodowki nie otwieram od miesiaca. wole jesc suchary niz tam zajrzec bo ostatnio skonczylo sie zwracaniem do zlewu w kuchni:-(
- prasowac nienawidze ale to chyba nie objaw ciazowy;-)

I jeszcze jedno, ogromne wyrazy uznania dla wszystkich sierpniowek, ktore maja juz dzieciaczki i sie nimi zajmuja z pomoca, czy bez. Ja nie potrafie sie o siebie od miesiaca zatroszczyc, nie mowiac juz o innej osobie i bez M bym w tym lozku z glodu padla wiec moje wyrazy uznania!

reklama
u mnie w pracy to wie tylko mój szef, koleżanka której aktualnie nie mam w pracy bo tez jest w ciąży i brattowa z którą współpracuje. A tak pozatym to nikt, tylko dla tego że starałam sie o prace w tej firmie którą ochraniamy bo już w niej pracowałam tylko umowa mi sie skączyła i nie przedłużyli, ale chciałam wrócic tylko teraz nie widze już sensu. Bo chciałam im troche wała wyciąz za to że nieprzedłużyli, ale stwierdziłam że jednka sobie odpuszcze, bo juz zabardzo widac i chyba przestane sie ukrywac bo taka sytuacja mnie dobija chodze w ubraniach jak worki żeby nie było nic widac ale chyba z tym sąkącze, męczy mnie taka sytuacja.

A zreszta zaczynaja cos już dziewczyny z pracy podejrzewać.

Ostatnia edycja:
Do góry