reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Natkaa to super wieści. Ja wlasnie taka poduche chcę, skoro mowisz, że jest wygodna to ja sobie jednak nabede poszukam czy jest moze gdzies w skklepie dostepna, a jak nie to zamowie przez internet
Ja mam USG na 08.02, więc może tez już sie cosik dowiem co to za plec ;))

reklama
Hejka!

A ja dzisiaj byłam u lekarza,bo otrzymała moje badania krwi. Wszystlo w należytym porządku.. postanowiłam się trochę poruszać i przeszłam całe miasto,gdy w pewnej chwili zrobiło mi się ciemno przed oczami... :-( dobrze,że jestem już w domu i wygodnie leżę na kanapie.
Wymiotów na razie brak :-) apetytu - brak :-( energii - brak :-(
Pozdrawiam Was serdecznie !

Dziewczyny te poduchy -rogale są rewelacyjne -chodzi mi o te duże ,bo najpierw mama w ciąży korzysta ,a póżniej dzidzia .Pomocne przy karmieniu ,jak również gdy kładzimy malucha na łóżku to aby z niego nie spadł,to w koło niego rozkładamy rogala i jest bezpieczny

Natkaa witaj po przerwie, dobrze, że coraz lepiej u Ciebie i niech już tak zostanie :)
taycia oby już objawy na stałe odpuściły, też na to czekam ;-)
Chyba się zainteresuję tą poduchą skoro ją tak zachwlacie, Wygląda na wygodną. Trzeba na nią kupowac czy też szyć na wymiar poszewki czy jakoś daje się prać w całości?

Tonya-poduchy-rogale są również na allegro z różnym wypełnieniem-nie polecam styropianku w środku,i bywają również z poszeweczką na zameczek,którą można prać.

reklama
Do góry