reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witam dziewczynki. Dzisiaj troche pozno wpadam ale praca mnie pochlonela. Nie mylic z wysilkiem fizycznym, siedze z tylkiem w lozku i wysylam maile i odbieram telefony. Takie moje centrum sterowania swiatem od kilku tygodni.

Wymiotow wczoraj nie bylo dzisiaj jeszcze tez nie wiec tak sie rozochocilam, ze obiecalam sie pokazac jutro w pracy. Myslicie, ze to juz dobry moment, zeby przestac ukrywac ciaze przed swiatem? Chodzi o kolegow zmartwionych moim zdrowiem, bo szefowa juz wie.

Co do poduchy to mnie zachecilyscie, w weekend jak sie zwloke z lozka to popatrze w sklepie. Jeszcze nie dociera do mnie, ze to juz ten moment, ze zaczynamy kupowac takie macierzynskie gadzety. Do tej pory zylam tylko napadami glodu i spotkaniami z kibelkiem...

Jeju dziewczyny co za dzień miałam!

Właśnie wrociłam do domu,cos tam zrobiłam na szybko do jedzonka i jestem. Jeszcze ni epoczytałam co u Was. Za chwile poczytam.

A dzień był z wrazeniami. Pomagałam mojej siostrze w przprowadzce do nowego mieszkania i w sumie to jakies drobiazgi do przewiezienia były i jeden kur i po wszystkim,potem skoczyłysmy do IKEI po jakies tam zasłony,relingi do tego mieszkania,odwiozłam siostre do jej domu, juz mam wracac,a tu...samochod nie chce odpalic!!!ale sie wsciekłam i to na J. bo akumulator juz dawno byl do wymiany a ten zwleka i zwleka no i trafiło na mnie i Natke bo ona ze mna była. Wrrr....szukałąm kogos zeby odpalic od niego z kabli ale oczywiscie nic z tego i w koncu jakis facet podpowiedział zeby zadzwonic po taryfe,uprzedzic zeby kable mieli do akumulatora i juz. tAk zrobiłam zapłaciłą 30zl i odpalił mi autko. Uffff...modliłam sie tylko zeby po drodze mi nie zgasł. Niby mi sie to nie zdarza ale wiecie jak to jest,akurat bym sprzegło za wczesnie pusciła na biegu i duuupa. Ale ufff.wszystko sie szczesliwie zakonczyło,ale J.dostanie opier...jak wroci z roboty jak nic!!
Oki to lece czytac co u Was:)

PS co do poduszek rogali(tych duzych) to miałam i mam ja nadal:) w ciazy z Natka i faktycznie polecam baaardzo. Ja jeszcze dokupie taka mniejsza tylko do karmienia,dlatego,ze w tamtej duzej jak było goraco to ja tez była całą zlana potem po takim karmieniu,ale to tylko jak upał był. I ja polecam MOTHERHOOD:),pokrowiec mozna zdjac i wyprac

witajcie kochane, ja dzis tez tak dośc późno ale miałam zalatany dzień, i teraz znalazłam chwilke. Co do spania to u mnie różnie. W wiekszości to przez męża spać nie moge bo albo chrapie albo kaszle i tak na okrągło i jak jestem nie wyspana to przez niego. A zasypiam nieraz jak niemowle, ale mam i tak że sie dwie godziny kręce i nie nawidze spac na lewym boku, ale też pomału musze sie przyzwyczajać.:baffled:

Kasica mam tak samo, ale przez psy a nie męża :-)
A ja nie dość, że czasem zasypiam jak niemowlę, to gadam do męża przez sen, albo mam sny.. takie, że nie pytajcie. Ostatnio śniło mi się, że mojego psa, wykorzystał seksualnie pracownik fabryki audi !!!!!!!!!! PARANOJA !! skąd mi takie co w głowie :rofl2:

ps.
akurat na lewym boku to ja tylko śpię, więc się dziś ucieszyłam, jak się dowiedziałam - że tak będzie wskazane spać.

Hej!

Marcelina, ale masz odjechane sny:szok::-D Mnie też śnią się różne głupoty, ale bardziej rzeczywiste.
Malgoo ja ci nie doradzę czy mowic czy nie. Ja też powiedzialam w pracy tylko szefowi i najblizszej kolezance. Reszta nie wie, ale pomału przymierzam się, żeby sukcesywnie mówić.
Natt, no to miałaś dzień. Współczuję przeżyć z samochodem i tych nerwów. Ale teraz na pewno mąż kupi szybciorem akumulator:tak:

Dziewczyny, zazdroszę poprawy samopoczucia. U mnie dochodzą nowe - wczoraj i przedwczoraj tak mi jechało z lodówy, że nie mogłam sobie nic do jedzenia zrobić, wrrr. I ten ból żołądka i obrzydliwy smak w ustach.

Co do spania, to zastanawiałam się właśnie czy możecie jeszcze spać na brzuchu?

No właśnie ja śpię podobnie jak ty rybka, na plecach nie lubię, bo jak mam wyprostowane nogi, to mnie brzuch ciągnie. Ale dlaczego?

Dobra, spadam prasować, bo mi się tego tyle nazbierało, że chyba musiałabym przez trzy dni nie odchodzić od żelazka. Muszę choć trochę kopiec zmniejszyć. O rany, jak ja nienawidzę prasować.

reklama
hejka babeczki
co do rogala poduchy mam i nie powiem sprawdza sie choc i tak budze sie co chwile w nocy:crazy:, a sny:tak:he he tez odlotowe, ostatnio snilo mis ie ze moj niezyjacy juz dziadk mial na strychu 100kg narkotykow...i takich snow po kiilka na noc wiec odlot he he

MALGo ja tez mam dylemat czy juz powiedziec czy nie, w sobote albo niedziele ide po poltoratygodniowej przerwie do pracy i szczerze mowiac nie chce mi sie niemilosiernie. no i nikt nic nie wie. ´moglabym chyba dostac zaswiadczenie od lekarki 31.1 na wizycie albo za 4 tygodnie, a ze umowa z nowa firma (mimo iz pracuje w tym samym miejscu, to samo bede robic itd) ZACZYNA SIE 1.2 wiec caly czas nie wiem czy juz na poczatku sie ujawnic czy za 4 tygodnie????

ASIACUR ja tez nie lubie prasowac:baffled:

NATT ale przygody mialas:szok:

Do góry