reklama
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Witam
Dzisiaj bylam w aptece po witaminy i oczywiście zalamalam rece, bo tam wszystkie witami dla kobiet w ciazy drogie jak nie wiem. Wole chyba zamowić w aptece internetowej i odebrac je w jednej z aptek niż kupowac od razu na miejscu, róznica naprade kilkunastu zloty szook.
Polecam apteki internetowe Dbam o zdrowie, bo tak np prenatal DHA w aptece normalnie kosztuje u mnie ok 42 zl a tu 30 zl, to naprawdę różnica, poza tym można zamowić duże opakowanie Prenatalu classic po dobrej cenie
• prenatal • Apteka internetowa doz.pl , strona 1
Dzisiaj bylam w aptece po witaminy i oczywiście zalamalam rece, bo tam wszystkie witami dla kobiet w ciazy drogie jak nie wiem. Wole chyba zamowić w aptece internetowej i odebrac je w jednej z aptek niż kupowac od razu na miejscu, róznica naprade kilkunastu zloty szook.
Polecam apteki internetowe Dbam o zdrowie, bo tak np prenatal DHA w aptece normalnie kosztuje u mnie ok 42 zl a tu 30 zl, to naprawdę różnica, poza tym można zamowić duże opakowanie Prenatalu classic po dobrej cenie
• prenatal • Apteka internetowa doz.pl , strona 1
Malgo000
Faktycznie cos tu dzisiaj cicho...
Ja czuje sie srednio bo mdlosci nie mijaja mimo uplywu dni . Cos mi sie chyba syndrom wicia gniazda wlaczyl, bo zaczelam planowac urzadzenie pokoju dziennego. Zastanawiam sie czy przed porodem dam rade wytapetowac i polozyc panele, czy to misja samobojcza. Pokoju dla malej / malego nie mam odwagi jeszcze planowac, bo nie chce zapeszyc!
Jak mija Wam weekend?
Ja czuje sie srednio bo mdlosci nie mijaja mimo uplywu dni . Cos mi sie chyba syndrom wicia gniazda wlaczyl, bo zaczelam planowac urzadzenie pokoju dziennego. Zastanawiam sie czy przed porodem dam rade wytapetowac i polozyc panele, czy to misja samobojcza. Pokoju dla malej / malego nie mam odwagi jeszcze planowac, bo nie chce zapeszyc!
Jak mija Wam weekend?
ja na drugie śniadanie zjadlam duuuużą porcję lodów pycha !
i udało mi się mimo odrzucającego zapachu umyć lodówkę :-)
i chyba po raz pierwszy od kiedy jestem w ciąży chciało mi się odkurzyć ...
naprawdę zbliżam sie już do 2 trymestru i może skończy się chodzenie spać przed 21 i nabiorę sił na cokolwiek , bo przed nami remont łazienki w zaplanowany na marzec.
i udało mi się mimo odrzucającego zapachu umyć lodówkę :-)
i chyba po raz pierwszy od kiedy jestem w ciąży chciało mi się odkurzyć ...
naprawdę zbliżam sie już do 2 trymestru i może skończy się chodzenie spać przed 21 i nabiorę sił na cokolwiek , bo przed nami remont łazienki w zaplanowany na marzec.
Pflaume
Szczęśliwa Mama :)
Cześć Dziewczyny:-) Ja jestem na nogach od 6.
Co do wagi to ja też mam piórkową. Jak mnie położna ważyła to ważyłam 46kg
Biedroneczka, leki niestety są bardzo drogie. Mimo wszystko wole kupować w "normalnych" aptekach pewniej się czuję ;-)
Szuszu, kuruj się i zdrówka życzęA ja chora jestem, wczoraj myślałam, że to grypa, ale dzisiaj już lepiej jest.
Oli, nie dobijaj mnie ze swoją wagą piórkową;-)
Co do wagi to ja też mam piórkową. Jak mnie położna ważyła to ważyłam 46kg
Biedroneczka, leki niestety są bardzo drogie. Mimo wszystko wole kupować w "normalnych" aptekach pewniej się czuję ;-)
Malgoo ja przed porodem chcę zrobić generalny remont naszego piętra ( łazienka, kuchnia, wymiana kaloryferów,malowanie itp) nie wiem jak ja to zrobię, ale lepiej teraz niż jak się dziecko urodzi
Mnie też jakoś od 2 dni niedobrze...
Poza tym pracuję dzisiaj do 20 a spałam 5h więc zaraz tu zasnę
Mnie też jakoś od 2 dni niedobrze...
Poza tym pracuję dzisiaj do 20 a spałam 5h więc zaraz tu zasnę
reklama
Malgo000
Dziewczyny możecie mnie nie denerwować tą wagą bo się kompleksów nabawię I żadnych zdjęć proszę nie zamieszczać chyba ,że jak już utyjecie
maggie, wybacz, ze ja sie moja waga nie podziele ale jest spoooooooro wyzsza od w/w wiec ja napewno zdjeciami sie dzielic nie bede;-)
Pocieszylas mnie z tym remontem. Ja tez musze wymienic kuchnie ale na to nam juz kasy nie starczy wiec moze za dwa lata sie pomysli. Twoj remont brzmi jak wieksza impreza, zycze powodzenia. Moze ja tez sie odwaze!