reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witaj ja.mama w naszym gronie! Ja rowniez mam termin na 14.08 :)

Co do sexu u mnie jest on bez zabezpieczen, lekarz nie stwierdzil jakiegokolwiek zagrozenia wiec mysle ze nie musze sie niczego obawiac :)

Wiecie dziewczynki ja juz dzis nie wytrzymalam i kupilam takie male skarpetusie i rekawiczki dla dzidzi:tak::tak: Noo promocja byla :-p To moj pierwszy zakup dla mojej kruszynki:)

reklama
Naja :-) fajna data
co do zakupów dla maluszka to ja jeszcze sie dlugo wstrzymam moze cos po 20-25 tygodniu zaczne gromadzic , na razie strasznie sie boje ze zapesze ... jestem juz po jednej stracie pozniej 5 lat staran to wole troszke sie jeszcze wstrzymac... chociaz nie powiem korci... na razie zakupiłam sobie 2 pary dresikow do polegiwania w domu

Witam i gratulacje!!! No i zgłaszam się!! mam termin na 25 sierpnia. A no i eżeli coś pomieszam to z góry przepraszam ale jestem nowa hihi i mam troche trudności z menu forum

Ostatnia edycja:
Witam Was dziewczyny...jestem nowa i przyłączam się do waszego forum...mój termin porodu to 12 sierpnia 2011 r. i powiem Wam szczerze...nie mogę się już doczekać...jestem zakochana w swoim dziecku i jego tatusiu do szaleństwa :)

Czesc dziewczyny, witam wszystkie nowe forumowiczki :)
Chcialabym sie zapytac was jak wasi mezczyzni zareagowali na wiadomosc o ciazy i czy was wspieraja, w jaki sposob. do mojego chyba jescze nie dotarlo, mi az czasem glupio jak mu mowi, ze to nie byl dobry pomysl z jego strony zeby zaczac chodzic na silownie i grac sobie w pilke, gdy ja go teraz bardziej potrzebuje, ponadto robi to w niedzlele, przewaznie jest to jeden dzien w tygodniu w ktory mozemy spedzic razem czas :wściekła/y:

wiara.nadzieja.miłość oj z facetami to jest różnie:) Ja zrobiłam test dzień przed spodziewana miesiączką ( bo oczywiście nie wytrzymałam:) i ta druga kreska wyszła mi taka słabiutka, więc sama nie byłam pewna wyniku. Mój M. własnie szedł się zdrzemnąć bo wieczorem szliśmy na imprezę wiec przysżłam do niego do sypialni i mu powiedziałam,że chyba jestem w ciąży. A on mi dał buzi, powiedział ,że fajnie i zasnął:) taki romantyczny ten mój chłop:)
Mój w tym roku jeździ sam na deskę ( bo ja jakby nie moge:) i chociaż zazwyczaj robi to jak ja jestem w pracy ( bo ja czasami pracuję w weekendy a on nie) to nie mam pretensji jak jedzie wtedy gdy mam wolne. Ja dochodzę do wniosku,że nie ma co ograniczac faceta bo się udusi. Może po prostu ustalcie jakieś godziny kiedy on chodzi na siłownie ( np jak gotujesz obiad albo jeszcze spisz:)

reklama
witajcie
ja dzisiaj miałam niemiła rozmowe z matka.... zrobiłam jej laurkę z dziećmi i w podpisie wstawiłam zdjęcia dzieci i fasolki
a co się nasłuchałam jaka to ja głupia jestem i ze stara i bez mieszkania..... a ona siedzi na 3 pokojach i w d... ma wszystko
przykro mi się zrobiło ale niczego innego się spodziewać nie mogłam ale wiecie przyszła mi przez głowę głupia myś ..... ale na szczęście mąż powiedział zeby tego nie robić że powolutku damy radę ....

nie wiem co robić ;/

Do góry