reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Jagienka, witaj. Pewnie, że można się przyłączyć:tak:

Bardzo się cieszę,zawsze raźniej z grupą wsparcia :tak:
Może ja troszkę więcej o sobie...jestem mamą dwóch wspaniałych chłopców,jak widać na suwaczkach a teraz czekamy na trzecią dzidzię-Gabriela albo Laurę :-)
Miłego wieczorku!

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Jagienko
A ja dzis dolączyłam do szamających lody, zaciagnelam męża na zakupy i potem wszamalam sowitą porcję. Mniam. Mam nadzieję że wystarczy juz na dzis tego jedzenia, choc kto wie może za godzine znow zrobie sie glodna ;)).

Mam grypę..ponad 38 gorączki, dreszcze, bóle mięśni..:-(
Zwymiotowałam dzisiaj przy stole..czuje się strasznie..
Czy to jest niebezpiecznie dla maluszka?

Mam grypę..ponad 38 gorączki, dreszcze, bóle mięśni..:-(
Zwymiotowałam dzisiaj przy stole..czuje się strasznie..
Czy to jest niebezpiecznie dla maluszka?
Kochana gorączka powyżej 38 stopni jest w ciaży zawsze niebezpieczna. Poloż sie do lożka wypij cos cieplego, weź Apap czy paracetamol, ale w dawce nie wiekszej niz 2 tabletki na dobę, bo przy wysokiej gorączce może byc problem z domowymi sposobami, no chyba, że maz moze ci natrzec klatke spirytusem jesli taki w domu masz by wygrzac i wypocić gorączkę. Gorączke obniża tez chlodna kapiel no potem oczywiście do łozka.

szuszu na mój gust to do lekarza. Moja gin mówila, żeby z każdą taką akcją do lekarza iść. Więc dziś ratuj się jak możesz, a jutro na wizytę.
Jagienka witaj!

reklama
Witajcie nowe mamusie :) wciąż nas coraz więcej, chyba faktycznie wyż demograficzny się szykuje ;)
szuszu dbaj o siebie, trzymam kciuki, żeby Ci jak najszybciej przeszło...zdrowiej zdrowiej, bo znowu Ci waga poleci...
U mnie jeśli chodzi o samopoczucie to hormony nie odpuszczają i cały czas nie znam dnia ani godziny....uffff jeszcze trochę i mam nadzieję koniec tych nieprzyjemności...

Do góry