reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Jagienka, witaj. Pewnie, że można się przyłączyć:tak:

Bardzo się cieszę,zawsze raźniej z grupą wsparcia :tak:
Może ja troszkę więcej o sobie...jestem mamą dwóch wspaniałych chłopców,jak widać na suwaczkach a teraz czekamy na trzecią dzidzię-Gabriela albo Laurę :-)
Miłego wieczorku!

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Jagienko
A ja dzis dolączyłam do szamających lody, zaciagnelam męża na zakupy i potem wszamalam sowitą porcję. Mniam. Mam nadzieję że wystarczy juz na dzis tego jedzenia, choc kto wie może za godzine znow zrobie sie glodna ;)).

Mam grypę..ponad 38 gorączki, dreszcze, bóle mięśni..:-(
Zwymiotowałam dzisiaj przy stole..czuje się strasznie..
Czy to jest niebezpiecznie dla maluszka?

Mam grypę..ponad 38 gorączki, dreszcze, bóle mięśni..:-(
Zwymiotowałam dzisiaj przy stole..czuje się strasznie..
Czy to jest niebezpiecznie dla maluszka?
Kochana gorączka powyżej 38 stopni jest w ciaży zawsze niebezpieczna. Poloż sie do lożka wypij cos cieplego, weź Apap czy paracetamol, ale w dawce nie wiekszej niz 2 tabletki na dobę, bo przy wysokiej gorączce może byc problem z domowymi sposobami, no chyba, że maz moze ci natrzec klatke spirytusem jesli taki w domu masz by wygrzac i wypocić gorączkę. Gorączke obniża tez chlodna kapiel no potem oczywiście do łozka.

szuszu na mój gust to do lekarza. Moja gin mówila, żeby z każdą taką akcją do lekarza iść. Więc dziś ratuj się jak możesz, a jutro na wizytę.
Jagienka witaj!

reklama
Witajcie nowe mamusie :) wciąż nas coraz więcej, chyba faktycznie wyż demograficzny się szykuje ;)
szuszu dbaj o siebie, trzymam kciuki, żeby Ci jak najszybciej przeszło...zdrowiej zdrowiej, bo znowu Ci waga poleci...
U mnie jeśli chodzi o samopoczucie to hormony nie odpuszczają i cały czas nie znam dnia ani godziny....uffff jeszcze trochę i mam nadzieję koniec tych nieprzyjemności...

Do góry