reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Jejku, Oli jak ja bym nabluzgała takiemu skurkowańcowi. POwiem Ci ,ze ja to się niedawno nauczyłam jak trzeba z takimi postępować...Kiedyś byłam grzeczna i potulna,ktos mnie ochrzaniał a ja nic,a teraz to szatan wcielony ze mnie. Ale okazało się,że to działa. Trzeba niestety czasem być niemiłym,niegrzecznym wrecz chamskim bo inaczej ludzie nagłowe włażą! A jak widzą jeszcze,ze stoi sobie miło wygladająca,kulturalna osoba to już jadą na całego. A tu trzeba pokazać rogi i już! Szkoda,ze z tobą tam nie byłam,doktorek by nie wiedział gdzie sie ma podziać:):);).

Dobrze,ze w przychodzni sie chociaż udało.

reklama
Jestem znów na chwilę w przerwie między mdłościami....
madziara witaj wśród nas :)
oli ale miałaś przeboje, oj wkurzyłabym się bardzo na tego lekarza, co za cymbał!!! A co do szczepień to mam podobne zdanie.
Zazdroszczę Ci natt energii do działań, ja dziś tylko leże, ewentualnie biegam do wc, nawet rosół nie przeszedł....:( już nie mam pomysłu co sobie gotować?
natt mogę Cię zabierać ze sobą do głupich lekarzy? bo ja to raczej z tych potulnych kulturalnych...ale też czasami żałuję, że nie potrafię inaczej...

Dzięki dziewczyny :) ja zazwyczaj potrafię nawrzucać, ale wczoraj nie miałam już sił. Za to napisałam skargę do LUX-MEDU na tego lekarza i wszystko opisałam , o :)

Dziewczyny ale się dziś uraczyłam, oglądam Film o Irenie Sendlerowej (uratowała 2500 tyś dzieci z getta) ryczę jak bóbr

hej, widze ze my bardzo zblizone terminy mamay ja wczoraj bylam u ginka, wg niego 7 tydz, a wg suwaczka 6tydz i 5 dzien i bylo slychac serduszko- bardzo wyraznie ech zaraz sie poplacze :-)
mam termin 26.08

No coś Ty ! ale cuuudownie.. może i u mojej fasoleczki będzie coś słychać.. oby :) to wzorując się na twoim suwaczku , ja miałabym termin na samą końcowkę sierpnia :)
A dziewczyny macie jakieś zwierzaki? ja mam kocię,która zachowuje się jak dziecko ( jest młoda,dopiero rok),ale panicznie wystraszyła się kiedyś wózka i dziecka koleżanki.. martwię się,że kicia może nie zaakceptować dzieciaczka. Ma któraś z Was doświadczenia ala niemowlak - zwierzę? Mojej mamy kicia to samo- panicznie boi się dzieci... ;/

my mamy psa Goldena, no ale to trochę inaczej niż z kotem. Nasz psiak ma nieskończone pokłady cierpliwości do dziecka. Ale przez pierwszy tydzień odkręcał od niego głowę. Niby był ciekawy co to się pojawiło w domu, ale za cholerę nie wiedział jak go w stadzie uszeregować.

reklama
Też mam nadzieję,że kicia będzie ciekawa, a potem w końcu zaakceptuje nowego lokatora... w końcu to będzie 'nasz' zapach. Najgorsze jest to,że ta nasza kochana wariatka jest tak rozpieszczona,że sypia z Nami w łóżku (najlepiej pomiędzy), ciągle 'gada' (miauczy), trzeba poświęcić jej czas na zabawę i głaskanie i to mnie martwi,że będzie zazdrosna :(

Do góry