reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

no mu spaliśmy na materacu z psem, a potem jak zaszłam w ciążę przenieśliśmy się na łóżko, więc on potraktował to, że niby my się od niego wynieśliśmy z podłogi, a nie on od nas :)

reklama
Hahaha :) sprytne :D :) niestety u mojej koci to nie przejdzie... ona zna doskonale rytuał każdego dnia i wie,że nie ucieknę przed nią... no nic.. moja koleżanka ma dwa koty i zaakceptowały dziecko bez problemu. Ja po prostu wiem,że kocia zostanie troszkę skrzywdzona,bo teraz ona jest numer 1 w domu (zaraz po Mężu :),a potem będzie już maleństwo... chociaż postaram się być sprawiedliwa i dać im tyle miłości,ile jestem w stanie :)

no mu spaliśmy na materacu z psem, a potem jak zaszłam w ciążę przenieśliśmy się na łóżko, więc on potraktował to, że niby my się od niego wynieśliśmy z podłogi, a nie on od nas :)

A młody piesek jest? z reguły goldeny są przedobre dla dzieci,więc dobrą wybraliście rasę... koty to koty :) mają swoje ścieżki łobuzy :)

3 lata ma, ale biedny jest ostatnio bo wiadomo, że nie poświęcamy już mu tyle czasu. Chociaż on został z takiej hodowli kupiony, że ma raj na ziemi u nas. Półroczny golden wyobraź sobie był na łańcuchu i dostawał żarcie resztki przyprawione. Rok zajęła nam resocjalizacja (wszystkiego się bał) i doprowadzenie jego skóry do normalnego stanu. (miał wszędzie rany).

On jest widać bardzo wdzięczny, więc jest bardzo grzeczny. Mój jedyny problem to że bardzo brudzi niestety

o mój Boże... nie opowiadaj mi takich rzeczy :( nienawidzę jakiekolwiek przemocy wobec zwierząt i normalnie udusiłabym gołymi rękoma ludzi, którzy nie szanują zwierzaków!!!!!!!! cieszę się,że istnieją na świecie ludzie ,którym los zwierząt nie jest obojętny. Mojej mamy kotka znaleziona została (przeze mnie) na klatce schodowej, tak po prostu... szwędała się...
Wasza psinka na pewno jest wam bardzo wdzięczna.. zwierzęta też mają serca ... kochane słodkości!

Witam :) oczywiscie rozpisalyscie sie znowu tak, ze ciezko nadazyc :)
Ale posprzatalam domek i moge teraz nadrobic zaleglosci na BB :)

hej Mamusie i Fasolki :)
no chyba coraz rzadziej bede tu zagladac, przez te mdlosci ciezko mi sie ogarnac i zabrac do czegokolwiek
rano jak tylko wstane od razu musze cos zjesc, ale mama mi mowila wlasnie, zeby przed samym wstaniem z lozka zjesc kromke chleba suchego ( tzn nie posmarowana niczym) i powinno byc lepiej, a na jakiejs stronce w necie wyczytalam , ze banany zmniejszaja mdlosci
nie wiem ile bedzie to trwalo, ale to jest straszne- ale dla Maleństwa Mamuśka przecierpi wszystko :) :**
tylko leze caly dzien w lozku wrrrr

reklama
Do góry