reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziewczyny mam jakieś złe przeczucia co do MUCHY-ona już chyba od tygodnia się nie pokazywała na forum a wcześniej narzekała na skurcze-nie wie któraś z Was co się z nią dzieje,ma któraś z nią kontakt?????

reklama
asiacur zdrowia dla Filipa.

Faktycznie mucha długo się nie odzywa :confused:

A w sprawie mieszkania właśnie się wściekliśmy, bo podobały nam się dwa. Jedno było nowiutkie jeszcze nikt w nim nie mieszkał z okna widać morze , ale od 15 czerwca. A drugie to co wybraliśmy od 7 czerwca. A teraz koleś pisze, że od 12 czerwca. Więc jak tamto jeszcze jest wolne to zmienimy decyzję.

Dzień Dobry kobitki...pozdrawiam zza biurka w pracy z kawka w dłoni :)
Cos ostatnio widze ze narzekacie na zdrwowie...plecy bola, po schodach ciezko wejsc :) Może takie uroki L4 :p
Ja poki co tfu, tfu, czuje sie bardzo dobrze...ciepelko wplywa na mnie rewelacyjnie, jedynie zgaga czasem dokucza wieczorem ale da sie zyc.

LANa- 8 miesiac...prosze cie, zwolnij :)
dominic- pomyslnej walki z bólem reki :)
Marcelinaa- ty to masz dodatkowy motorek wiec ty i na 10 pietro bys wlazła :p

a czy ankaa odzywala sie po wizycie czy przegapiłam gdzies??

witam!
poczytałam was troche ale nie mam weny na pisanie ostatnio- leniwiec kwitnie!!
dzisiaj wizyta u diabetologa no i zobaczymy co powie:-(ale najpierw odsiedziec trzeba w kolejce ehhh jak ja tego nie lubie!
meggi mi brzuch tez twardnieje i juz nie pamietam kiedy był miekki wogóle mi wywaliło piłe, że szok z bartkiem chyba do porodu szlam to taki miałam:wściekła/y:ja chcem juz sierpien -ZDECYDOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wczoraj sie nalatałam i załatwianie spraw w goraczke dało w nocy sie odczuć - potworny ból pęcherza mały cisnął jak diabli!!!
stwierdzam , że ciąża z końcówka na jesień- zime była lepsza niż srodek lata no ale cóz trzeba i to przetrwać!!!

trzymajcie sie papa

No z muchą rzeczywiście coś musi się dziać, podejrzewam, że szpital:-(
Ja zapisałam się na rehabilitację na rwę kulszową od.... 20 czerwca. Pewnie sama się jej do tej pory pozbędę albo jakoś załagodzę ale takie są reali w NFZ:eek:

hej dziewczyny!
ja dziś poszłam do sklepu, żeby zakupić składniki na ciasto z truskawkami i się okazało, że wszystkie serki mascarpone są 2 dni po terminie i nie mieli żadnego dobrego :-( czy oni nie wiedzą, że kobietą w ciąży nie można takich rzeczy robić? ;-) myślałam że się tam popłaczę ze złości bo miało być tak pięknie, z ciastem miałam przywitać ukochanego, a teraz muszę jakoś przepis modyfikować ;-)

Witam się:)
Jakoś ostatnio codziennie czytywałam Was ale nie chciało mi się pisać:)
A teraz wyruszam do Wrocławia (wymyślone przed chwilą spontanicznie) zobaczyć moja maluteńką kuzyneczkę, no i mamę odwiedzić w końcu:) Takie wizytki są jednodniowe więc jutro wracam:) A jeszcze w Opolu muszę wypis ze szpitala odebrać bo jeszcze się okaże, że w tym tyg na kontrole do szpitala mam iść i co ja biedna zrobię:-D
Pozdrawiam wszystkich:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Lana, z tego co pamiętam, to każda z nas po 30tygodniu ciąży ma obowiązkowe wizyty u gina co 2 tyg. Przynajmniej ja tak miałam i teraz pewnie też tak będzie.

Oli, dzięki. W czwartek już poślę Filipa do przedszkola.

A dziś sama mam debiut u niego w przedszkolu, hehehe... Jest piknik z okazji dnia dziecka i gram w przedstawieniu dla maluchów. Zdecydowanie mi się nie chce, ale cóż. Rodzice inni jakoś niechętni by się udzielać, więc wystąpię ja:-D Mam nadzieję, że tekstu nie zapomnę, bo byłaby lipa.;-)

Karolinkaz udanej wycieczki do Wrocka:tak:
Agulalula, a może jakiś inny serek? Ja wczoraj zrobiłam sernik na zimno z truskawkami i jest wyśmienity na to gorąco:tak: Polecam.
Agula, no lepsza ciąża na zimę, bo na ubrania się tyle nie wyda. Ja rodziłam Filipa w grudniu, a powiem szczerze, że puchłam tak, jakbym łaziła w środku lata. Ale jest chłodniej przynajmniej:tak: Ty też rodziłaś w zimie?
Marcelina, bo ci L4 cofną jak będziesz łaziła do pracy, hehehe ;-)Uważaj na życzliwych, hehehe;-)

Do góry