reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam sie sobotnio:-)
Kasica Grzes jest cudowny i na pewno zaniedlugo bedziecie razem w domku:-)
ANkaa zdrowka zycze mie juz anwet nie pomaga mleko na zgage a mam taki bol gardla i zawalony nos ze zdycham a jak zgaga zacznie meczyc chce mi sie tylko plakac;/
Dominic w takim razie 3 am kciuki zeby skonczyli Wam ta instalacje bo troche tak bez sesnu...
Biedroneczka ekstra ze dala rade i Ty ja podtrzymalas na duchu teraz nic tylko sie cieszyc:D
Karola p licze ze sprawy pozytywnie sie rozegraja i pozniej tylko z gorki:-)
Marcelina pracus jestes ale ja mam tak samo jak Ty:p
Ide po jakies domowe rady na przeziebienie bo ani sapc ani oddychac ani lykac wrrrrrrrrr
a takn w ogole robilam porzadki z rzeczami co dostalam do malego i jestem przerazona bo musze w cholere ciuchow kupic :-( a moj maz nie przesadzaj jak sie urodzi to wtedy bedziemy wiedziec co dokupic myslalam ze go strzele ja po porodzie bede latac w pologu upalach i jeszcze moze jego nie byc 2 miesaice po ciuszki do malego wrrrrrrr

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry Kobietki:-)
Znowu pracowity dzionek przede mną ale chce przed poniedziałkowym zabiegiem posprzątać jak najwięcej bo potem przez 2-3 tygodnie nie będę w stanie nic ręką zrobić. I pomyśleć, że jeden chirurg chciał mi robić obydwie ręce tego samego dnia. Przecież ja nawet siku sama bym nie mogła wtedy. Konował.
Miłego dnia życzę Wam wszystkim, bez stresów, skurczy i innych niemiłych niespodzianek:-)

Witam i ja, wczoraj bylam na forum ale nie czytalam tego watku,
Kasica malutki jest przesliczny. Zycze Wam duzo zdrowka i szybkiego powrotu do domku.
Karolinkaz szybkiego powrotu do zdrowka, na zgage dobre sa tez migdaly.
Sagaa ja musze prawie cala "garderobe" wymienic ale to nic jak sie zachcialo samego rozu to teraz mam oooo

no to Anka masz przekichane a moze te rozowe opchnij komus albo na allegro i bedziesz miala kase na nowe ???

MARCELINAA Ty pracoholiczko, jeszcze powiedz ze te 3 worki 90litrowe plus reklamowke ze skrocona szyjka sama targalas na smietnik???!!!!

tylko 1 worek :-D ten ostatni już ledwo wypchany..

Marcelina pracus jestes ale ja mam tak samo jak Ty:p

Ja raczej nie jestem pracusiem.. mogę nie robić nic długo, ale jak mnie się już lampka czerwona zapali to prędzej padnę na cycki niż nie skończę . Mam takie zrywy.
A tamten pokój, nie dość że syf- bo to jest ten w którym zamykam Elmo na noc, to jeszcze wszystkie szafki zawalone papierzyskami, rachunkami i innymi naszymi bibelotami, tak jak się wprowadziliśmy i wsadziliśmy (3 lata temu) tak leżały..

Wczoraj mnie potem szlag trafiał z dziadem, bo mojemu dziadowi jak coś nie wychodzi to obrażony jest na cały świat.. a popsuło mi się okno w samochodzie (jakby było mało że klima nie działa), okazało się że mechanizm jest przerdzewiały i kupił nowy więc go musiał zamontować..ale coś mu nie wychodziło.
Więc wieczór był skichany bo dziad był obrażony.

dzień dobry Kobitki :)

Szaro i ponuro dziś za oknem, z łóżka w ogóle nie mam ochoty wychodzić, wyturlam się po zakupy a potem zalegam na kanapie i będę ślepić tenisa, bo french open trwa:-)

A Wam Kochane życzę miłego weekendu

Kasica Grześ wygląda na bardzo silnego Maluszka i na pewno już niedługo będziecie się mogli nacieszyć Waszym Skarbem w domku:))

OJEJ MAMY TRÓJKĘ Z PRZODU:))))))))))))))))))))))

Kasica-Grzesiu jest przecudowny no i Ty nie wyglądasz na zmęczoną. Piękny obrazek razem tworzycie. Pozdrawiam i życzę oby wszystko ułożyło się jak najlepiej.
Biedroneczka-pozdrowienia i gratki dla koleżanki. Dobrze, że wszystko skończyło się tak dobrze i że miała Ciebie

Życzę zdrówka chorowitkom i odpoczynku zapracowanym. Wczoraj też przesadziłam z nawałem obowiązków i dziś ledwo żyję.... głupie te baby aż boli

Witam przy śniadanku:-)

Mi jeszcze ponad dwa tyg zostały i też będę po 30-tce ;-)

Moja kochana córcia rozbawiła mnie wczoraj ;-) Położyłam się z nią na łóżku i odsłoniłam brzuch, usiadła koło mnie, pogłaskała brzuch , pocałowała, trochę poklepała :-) i mówi: "kupiłaś dzidzię? w sklepie? " aż mnie zamurowało ;-)

Biedroneczka gratulacje dla koleżanki :-) !
miłego weekendu życzę ! zdrówka chorowitkom !

Rybka nieze cora podsumowala;p:-)dzieci sa nieprzewidywalne:-)
Akutan zebys wiedziala glupie baby my sa w piatek sprzatalam z sis mieszkanie na przyjazd mamy i przegielam widocznie jestem taka :wściekła/y: mialam kontuzje rok tamu co jakis czas daje mi o sobie znac i co od piatku ledwo chodze bol promieniuje z lewej strony plecow na posladek nic nie umiem zrobic laze jak kulejacy pingwin i wq**** sie bo boli cholernie mialam ten bol osotanio na poczatq ciazy ....do tego bol gardla i katar ;/
Marcelina ja to mam taki problem ze pedantka jestem i jak mam cos nie zrobione tak jak dzis bo nie daje rady i czekam az mza ruszy szanowne 4 litery i cos zdziala krew mnie zlewa, a co do lampki ja ta czasem zaswieci to potrafie wszytsko do gory nogami przetrzepac i ukladac na nowo, oczywiscie wszystko niepotrzebne wyrzucam nie lubie graciarstwa, poza tym takie generalne porzadki mnie uspokajaja i czuje sie wtedy rewelacyjnie ....;-)

reklama
Hej Dziewczyny:-)

Jak tak wczoraj się naczytałam o CC to na samą myśl się boje…:-( Zobaczymy co powie ortopeda 9 czerwca:baffled:

Biedroneczka, moje dwie znajome miały cesarkę z powodu tarczycy. I bądź tu mądry, jak każdy lekarz robi według swojego uznania.
Kasica, trzymam kciuki za Was i dużo zdrówka dla Grzesia. Śliczny jest Twój synuś.

Mi 3 z przodu stuknie 9 czerwca:-)

A ja wczoraj się strachu najadłam. Zresztą nie tylko ja bo mąż i moi rodzice też. Szłam się umyć źle się złapałam stolika w pokoju i poleciałam ja k długa:-( Tak na lewy bok. Zdążyłam się drugą ręką złapać i podtrzymać i się nie uderzyłam. Tak się przeraziłam, że aż mi się słabo zrobiło. Malutka musiała się przestraszyć bo kilka razy kopła:-( Mąż z mamą obejrzeli mi brzuch po lewej stronie i nic nie mam. Nie boli mnie na szczęście, ale musiałam sobie naciągnąć coś w okolicy żebra, bo mnie pobolewa, tak bliżej piersi. I dzisiaj mam schizę czy nic się Malutkiej nie stało, tym bardziej że uwielbia siedzieć po lewej stronie:-( Na szczęście rusza się normalnie. Wczoraj po wszystkim aż się popłakałam. Mama mnie pocieszyła, że Malutką najwyżej trochę potrząsło, ale nic Jej się na pewno nie stało bo chroni Ją łożysko i wody. Jakoś mnie to nie pocieszyło i pół nocy nie spałam:-(

Ostatnia edycja:
Do góry