reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

kurcze Pflaume ale miałaś przeżycia... Ale skoro mała się rusza to na pewno wszystko jest ok. Uważaj na siebie:)

a gdzie aanka? Miała mieć wizytę po 11....

reklama
Pflaume, współczuję upadku, ja w ciąży z Wiki upadłam na brzuch, nic całe szczęście się nie stało.
Biedroneczka, pogratuluj koleżance, dobrze że przy niej byłaś;-) No i dała rade, twarda z niej dziewczyna:-)
Marcelina, mój ma tak samo, jak mu coś nie wychodzi to chodzi obrażony jak primadonna..masakra;-)

No właśnie gdzie Ankaa..? Mam nadzieję, że wszystko u niej dobrze.

pflaume - jak będziesz miała jakiekolwiek obawy np że mała będzie mniej ruchliwa czy coś to jedź obowiązkowo do szpitala!!! koleżanka przewróciła się bedąc w ciąży na brzuch i zostawili ją na obserwacji w szpitalu - lepiej chuchać na zimne - teraz to wiem i żałuję że ja się nie oszczędzałam bardziej.
Dołączyłam do Was trochę później wieć nie wiem - w którym tyg ciąży urodził się malutki Grześ od kasicy?

Pflaume nie dobrze... na szczescie jak mla ruchliwa i nie masz zadnych innych objawow powinno byc ok jesli bedziesz miala watpilwosci lec do lekarza...
Flower cos po 20 ale dokladnie nie wiem....
Jakos spokojnie od kilku dni na forum...

flower Grześ urodził sie w 31 tygodniu.
dziewczyny też macie już skurcze przepowiadające ? kurcze sama nie wiem czy to już skurcze , dwa razy mnie coś tak złapało i po kilkunastu sekundach "puściło" tak jak faktycznie na okres, ale bolało tak, że nie mogłam iść. W poniedziałek idę na wiztyę do lekarza , prztrafiło się to 3 dni temu i dziś a tak to cisza , na szczęście się nie powtarzają.

Agula dzieki ze mnie poprawilas nie bylam pewna i Flower sorka za nie trafiona odpowiedz...
a co do skurczy niby moga sie zdarzyc ale nie wiem czy takie bolesne o ktorych piszesz mnie na razie nic takiego nie spotkalo... wiec nie pomoge mysle ze lekarz rozwieje Towje zamrtwienia :-)
Mucha a jak Twoje skurcze jakos dlugo sie nie odzywasz????

AGULALULA-ja miałam już kilka razy takie skórcze i dość bolące krótkie ale powtarzały się nieregularnie ale po nospie forte i odpoczynku przechodziły
no własnie już od kilku dni też się dopytuję o muchę -zaczynam się martwić :-(

Mnie tez niepokoi brak odzewu od Muchy...ale pewnie wszystko jest w porządku, musi być...

A co do przepowiadających to z tego co się orientuję nie powinny być bolesne, u mnie od początku objawiają się tzw stawianiem brzucha, macica się napina i po chwili rozluźnia, uczucie dziwne, ale bezbolesne. A takie bolące jak mnie czasami złapie to chyba się wtedy coś rozciąga, bo zawsze tak skrajnie z boku albo z dołu chwyta...

reklama
Do góry