reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

ma tlen do noska, a tak pozatym nic mu nie jest. jedynie jeszcze czekamy na okuliste. Ale on dopiero bedzie ja mały skończy trzeci tydzień.

wiem że jesteśmy w dobrej sytuacji że nie ma najgorzej, bo inni przecież nie maja tyle szcześcia co my.
Staram sie mysle pozytywnie , ale mam doła po fakcie że mu tlen podłączyli. Bo myślałam ze juz sam sobie dobrze radzi a tu niestety musi mu maszyna pomagać. Ale wiem że to wszystko dla jego dobra.

Postaram sie fotki wrzucic na konto.

reklama
cześć :-)

jak Wam mija piątkowe popołudnie? wczoraj odwiedziłam koleżankę (niedaleko mieszka) i zrobiłam sobie wreszcie odrosty... znów wyglądam jak człowiek :-)
coś się wietrzysko u mnie zerwało, chyba będzie buzia... pies znów będzie szaleć...

Kasica trzymam za Was bardzo mocno kciuki! wierzę w to że z synkiem będzie wszystko w najlepszym porządku. Na marginesie ja też jestem wcześniakiem, leżałam około miesiąca w inkubatorze. Głowa do góry!!!

Ostatnia edycja:
czesc
kasica-duzo zdrowka dla Grzesia, zobaczysz jeszcze troszke o bedziecie razem

wiecie wczoraj walczylam z lustrem przy goleniu, matko jakie ja pozy odstawialam, dobrze z enie fiknelam w tej wannie, a i tak srednio sie udalo...
my dzis od rana zalatwialismy z mezem sprawy ajpierw byla wizyta prywatna i ginkologa - opisze pozniej gdzie trzeba;-)
pozniej bylismy w spoldzielni odnosnie tej naszej niemilej sprawy z tymi dligami szwagra- pani powiedziala ze w polowie czerwca bedzie wszystko wiadomo czy posadza mojego meza- powiedziala ze da znac czyli jeszcze troche w niepewnosci...

teraz padam na twarz chyba sie zdrzemnie
milego dnia dziewczynki

Kasica, Grześ jest cudny po prostu:-) Jeśli ma tylko tlen podawany tzn że jest bardzo dobrze. Wcześniaki tak mają, że czasem chwilowo mają problem z oddychaniem, ale to normalne, niedługo już będziesz miała synka w domu.

Kasiu- duż sił dla Waszej trójeczki:) Ciesze sie, że o nas pamietasz i sie do nas odzywasz :) Mamy już watki o maluszkach i opowiesciach z porodowki-jesli bedziesz miala ochote mozesz tam dodac swoja historie i fotki. Grześ ma już ponad 2 tygodnie czyli coraz bliżej do jego powrotu do domu :)

Teraz dopatrzyłam- Grześ jest cudny :)

reklama
kasica-śliczny ten Grzesiu i słodki, myślałam że jest dużo mniejszy a tu nawet nie taki mały i dobrze wygląda, trzymam kciukasy, będzie wszystko dobrze

Do góry