reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

dziendobry dziewczyny, ale mialam przechlapana noc, wogole spac nie moglam, teraz nad ranem zdrzemnelam sie, ale u nas jest 7.30 a ja juz moge zapomniec o spaniu... w tygodniu chodze jak lunatyczka tak mi sie spac chce, w weekendy na odwrot....
chyba ide poczytac jakas ksiazke.. a jak u was po nocy?

reklama
Dzień dobry, ja spałam całkiem nieźle. Już nie budzę się o 6...
Jaki plany na dziś?
My pewnie poleniu****emy po tych zakupach wczorajszych. Miłego dnia!

Jestem z sierpnia 2010:)))
życzę Wam cudownych 9 miesięcy, mało zmartwień, zero buzujących hormonów, dużo zrozumienia od bliskich, przemyślanych zakupów:)))

dziewczyny zaczynacie ta samą drogę, którą ja zaczęłam rok temu!!!!

GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!

Lea28 i Ciamajdka Bardzo miło że zagladaja do nas mamy z sierpnia2010 :) Dziekuje za gratulacje i miłe słowa :) Fajnie ze jesteście i zagladacie !

Anuszek i Devi Gratuluje !!!!!! Niezła gromadka sie nas robi :) Bardzo się ciesze !!!

Kamilaedi Jak najbradziej jestem za !!!! Moderator musi byc :)

Padło pytanie o płeć dziecka :) Ja to czuje że napewno bede chciała wiedzieć :) Ale nie dlatego że jest to dla mnie najważniejsze tylko czysta ciekawość :) Modle się o zdrówko dla Naszego Robaczka !

...ja również sobie robie pasemka więc również kontaktu ze skóra jako takiego nie ma :)

Dzis mi się dobrze spało :) tylko tenokropny głod mnie budzi ! Ale ogólnie nienma co narzekac :)

Sciskam mocno i Wielkie Sorki że troszke nie nadanrzam za wami :( Buzka :*

agulalula- nie martw sie na pewno bedzie wszystko dobrze.

ja sie zastanawiam kiedy dostane list z moja data na usg. nic mi sie niechce jak zwykle zreszta, lezenia i czytania ciag dalszy :p

Devi HEj!! Gratki!!!;-) super zacznę się zaniedługo motać w nicach:p
Moniek
dobrze że Powiedzieliście i Radość przeogormna to od razu uskrzydla, moi rodzice mniej entuzjastycznie przyjęli przez poprzednie doświadczenia, ale mam nadzieję że się cieszą....:p
A ja noc taka se wstaje często na siusiu;-/ i strasznie mnie wszytsko boli po nocy nie umiem znaleźć wygodnej pozycji do spania....
na dziś plany sie zmienily tylko do kosciolka zakupy spozywcze i na spotkanie z przyjaciólmi i do domku posiedzieć z mezem bo znowu wyjezdza rano w w trasę;-(
Agulalula czekamy na wieści mniej stresu!!:-)
Kobitki zajrzę pewnie jeszcze miłej niedzieli ;-*

agulalula, nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze. Ja mam wizyte we wtorek i już się nie mogę doczekać.

Jutro wracam do pracy...:confused: nie to, żebym się nie cieszyła, bo lubie moją pracę, ale mam bardzo dużo rzeczy do zrobienia. Świeta zaraz, muszę zorganizować wigilię klasową, w środę zebranie, w poniedziałek wycieczkę chcę zrobić, a jeszcze pieniądze nie zebrane...:dry:

ja jutro idę do lekarza i troche się denerwuję co nam powie,co będzie widać na usg, więc dziewczynki trzymajcie kciuki proszę :)

Kochaniutka Trzymam &&&& za Ciebie - napewno bedzie wszystko dobrze <tule> !!!! Ja wizyte mam za ponad tydzien... Jakoś zleci :)

Miłej niedzielki życze ! Zajrze jeszcze wieczorkiem na pewno :) !!!!

reklama
I ja wtrącę parę słów :-)

Też jestem sierpniówką - ale z 2010 roku :-)

Życzę Wam spokojnych i radosnych 9 miesięcy oraz szczęśliwego sierpniowego rozwiązania :-):-):-) Zobaczycie, jak szybciutko Wam zleci... :-)

Do góry