reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
saga ja się cieszę, że mam to już za sobą, jakaś masakra w tych sklepach :szok:
kasica ja już się nie nastawiam :-D, chociaż podpytam na USG bo ciekawość weźmie górę :-D

Hej
Dziewczyny, jak zwykle się tak rozpisałyście, że trudno nadrobić :no:
anuszek, cudnie!!!! Witamy, gratulujemy ;-)
Oli, ja tez dzis po zakupach - padam na twarz. I chociaz mieszkam w małym mieście, to masakra co sie dzieje. Ale za to już wszystko prawie mam - brakuje mi tylko prezentu dla chrześniaka, nic nie mogłam znaleźć sensownego, bo chcę klocki drewniane, a wszędzie jakies plastikowe albo lego.
kamilaedi, ja tez nie mam nic przeciwko Twojemu moderowaniu :-). Co do płci to ja oczywiście chciałabym wiedzieć - ja myśle o dziewczynce, mój mąż o chłopcu oczywiście, ale tak naprawdę nieważne to przecież.

I jeszcze co do objawów - u mnie brak w dalszym ciągu. Może troszke piersi bolą, ale tylko jak je ścisnę :-p

ja troche posprzatalam jednak :) teraz robie obiadek w zasadzie juz prawie gotowy i znow bedzie czas na relaks....
Ja wlasnie nie wiem czyy bym chciala znac plec dziecka z jednej strony tak a z drugiej czy to nie fajnie miec niespodzianke ? mielego popoludnia dziewczyny wpadne jeszcze pod wieczor

Ja jakis specjalnych napadów głodu nie mam, ale nachodzi mnie ochota na słone rzeczy. Np. dzis kupiłam sobie udko wędzone, a szczerze mówiąc nigdy tego nie jadłam wcześniej. Pyszne było. No i dalej chipsy solone ;-)

reklama
Witam weekendowo.
Zaliczyliśmy dziś basen z Piotrusiem, później wizyta u rodzinki i dzień zleciał.
Niestety mdłości mnie nie opuszczają:-(
No i podobnie jak większość z nas ciągle jestem głodna, maskara jakaś.
Kahaka ja w czwartek wciągnęłam całą paczkę chipsów solonych, ciekawe czy znów chłopak będzie:-)
Moniek ja byłam w tygodniu u fryzjera, robię sobie pasemka na folie więc to żadnego kontaktu ze skórą głowy nie ma, ale w pierwszej ciaży też czekałam trzy miesiące, pewnie dlatego, że jak się dowiedziałam to byłam świeżo po fryzjerze a teraz miałam gigantyczne odrosty bo wytrzymałam miesiąc dłużej niż zawsze

Ostatnia edycja:
Do góry