reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Kasica serdecznie gratuluję Synusia i super, że się wszystko dobrze skończyło, ani się obejrzysz i będziesz miała Grzesia przy sobie w domku:))

Mała odczep się od szyjki Ci mówię, czas na kopanie tuneli nadchodzi ładnych "kilka"miesięcy po urodzeniu i w piaskownicy, także jak przystało na młodą damę bardzo proszę sie opanować i nie rozkopywać Matki:-)

reklama
PINDZIA nie kop szyjki MAMY!!! owszem kopac mozesz ale za rok, dwa pilke, mamusia Ci na pewno kupi tylko JEJ teraz nie kop KOCHANIE!

ale sie obkupilam w POLSCE- drozdzoweczki, pieczywko, jogurciki, ogoreczki malosolne (he he byla o tym mowa) , slodycze (jejku wlasnie zjadlam 2 drozdzowki i otwieram wafelki familijne...:szok::zawstydzona/y:), ogoreczki malosolne no i kiszone, pare gazetek, zelazo na 3 mce, prenatal na 6mcy itp itd UWIELBIAM POLSKIE PRODUKTY!!
humorek jak najbardziej mi dopisuje bo pije tez wlasnie niemiecko piwko bezalkoholowe z polskim soczkiem malinowym, niech zyje zjednoczona Europa he he!!!

Ostatnia edycja:
Kasica gratulacje i dużo zdrówka dla Ciebie i małego Grzesia. Nie maiłyśmy okazji się jeszcze poznać ale teraz pewnie to nadrobimy.

Przy "przetworzonych" ziarnach wymiękłam:-)

Anulek ja jutro jeszcze odpuszczę sobie szkołę. Jestem ciągle siedliskiem zarazków i boję się, że którąś z Was zarażę.

dziękuje kochane, jak znajde chwilke to opisze wszystko. ale narazie czekam mnie jeszcze jeżdżenie do malucha, bede was informowac na bierząco. Przynjamniej bede sie starać:-)
dozobaczenia:-)

Kasica- szok normalnie, gratuluje ci maluszka i dobrze ze z Grzesiem już ok, tylko mi szkoda bo pewnie i ty bidulka się stresowałaś i mały też.

reklama
Ja sobie wymysliłam dziś robote :wściekła/y: rozmrazanie zamrazalki, milo trwac kilka minut a bujałam sie z nia dwie i pół godziny. Ale moze bede miala spanie w nocy, bo tej nocy to przestałam pol w oknie :-)

Do góry