reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Kasica- GRATULACE!!! Cieżko uwierzyć, że pierwszy sierpniowy maluch (choc ty od poczatku miałas termin na lipiec :)) jest już z nami. Ciesze sie ogromnie ze Grzesiowi dobrze po tej stronie brzuszka i mam nadzieje, że juz nie długo będzie z Wami w domku. Czekamy na piewrsza fotke i opowiesci z porodówki :)

Kochane, to chyba oznacza ze i nasz czas coraz blizej

Kasicagratulacje!!!!!! Dużo zdrówka dla Grzesia

ja własnie wróciłam od fryzjera i próbuję Was nadrobić,ale ciężko.

szuszu ty to laseczka jesteś, będziemy razem zrzucać po ciąży to będzie łatwiej:) Mnie zawsze się takie czarnulki podobały:)
Marcelina już Ci to kiedyś miałam napisać,że nienawidzę Cie za to wcięcie w talii:) ja mam taką figurę,że nigdy go nie miałam....

Oli widzę,że mamy te same sposoby na swoich facetów.. Ja też wracam od lekarza z listą czego nie mogę robić co by przypadkiem małż nie pomyslał,że ciąża to nie choroba:) a prezent super!!

ja rozstępów tez na razie nie mam. Mama nie miała, siostra po 3 ciązach też więc mam nadzieję,że mnie tez ominie... Ale smaruję się raz dziennie...
akutan daj znać po wizycie

karolinkaz powodzenia w szpitalu...

jak o kimś zapomniałam to przepraszam:)

kasica serdeczne gratulacje-niechaj Maluszek zdrowo sobie rośnie i szybciutko będzie z Wami!
galeria anne geddes.jpg

kasica - super cieszę się bardzo miesiąc minie szybko i będziesz się już mogła w domowych warunkach cieszyć maluszkiem :) Jeszcze raz gratulacje i kciuki zaciśnięte za szybki powrót Grzesia do domku :)

Kasica ogromne gratulacje i duzo zdrowka dla Ciebie i Grzesia!!!!!!!

jejku laski ale produkcja, od rana mnie nie bylo a tu tyle tematow...

SZUSZU jestes laska super a ze tak malusio przytylas w ciazy to po na pewno wrocisz do sylwetki ze zdjecia!

rozstepy..cudny temat..nA BRZUCHU MAM PO PIERWSZEJ CIAZY jeden duzy w miejscu gdzie mam blizne po operacji kurcze jak to sie nazywa, brak mi slowa, no z prawej strony na dole brzucha- a ze chcieli mi robic wtedy laparyskopowo to zrobili mi jeszcze otwarcie w pepku dwa male po obach stronach brzucha ale ze sie nie udalo do dodatkwo takie piekne dluugie ciecie i tak okropnie zszyli ze mam wokol pepka wianuszek gruby dodatkwo, ciemnej lini brak a w pierwszej ciazy mialam, no ale za to "stare" rozstepy , juz od momentu bycia nastolatka i przez wahania wagi na udach i z tytu kolan i tylek- MASAKRA- wiec wiem MUCHA o czym mowisz... a no i plus piekny celulit w ciazy... dobra grunt to zdrowie he he

Ostatnia edycja:
Kasica super, że dobrze się skonczyło. Wielkie gratulacje :-)
Nie wiem kto wymyslił określenie "larwić się" ale jest ono po prostu boskie :-D jak mój małżon zadzwonił i pyta co robisz, ja odpowiedziałam larwię się, a on :szok: jak to rodzisz?? :-D Mistrz dla tej osoby która wymyslila to określenie :-) Co do paska to ja tez go nie mam, ale pępek mi sie wypycha, a własciwie jak mój syn powiedział "zarasta" :-D

jeśli chodzi o mnie to rozstępów nie mam (tylko te wcześniejsze jak susumali z okresu dzieciństwa) ale za to cellulit masakra :szok: juz mam nie tylko na udach ale zaatakował łydki i ręce :((((((

KASICA SERDECZNE GRTAULACJE !!!! ciesze sie ze wszytsko skonczylo sie tak choc pewno wolalabys by urodzila sie w terminie ale grunt ze maly zaniedlugo bedzie z Wami mam ndzieje ze z Twoim Ci sie uklada i Tescie w miare sie zachowuja??? dochodz powoli do siebie Powodzonka:*
Malgosia tez mam wszedzie celulit i rozstepy:p
Szuszu lacha z Ciebie jak ta lala:D
A ja po szkole rodzenia dzis oglaladalismy porodowke oddzial noworodkowy i wszytsko tlumaczyla odnosnie porodu po kolei co sie dzieje fajne i przydatne z tym ze jak juz wczesniej pisalam ja loaduja prawdopodobnie na nowej porodwoce gdzie sa lepsze warunki niz na tej starej, najlepsze jest to ze mam nastepne spotkanie na 7 czerwca nauki oddechu, karmienie piersia i wiyte u gina i nie wiem jak to pochytac????bo wsyztsko w jednych godzinach;/
Lecem bede jutro dzis mam babski comber a z rana wizyte u kardiologa wiec milego wieczorku wszytskim buzka

Ostatnia edycja:
reklama
łoł Kasica, gratulacje, aż mi się gorąco zrobiło !!!

Czy może ktoś mojej małej powiedzieć, żeby się odpimpała od mojej szyjki ????!!!!!! już mi drugi dzień nawala, czy ona se tunel kopie czy co???????????

Do góry