reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
o Nadzieja ale mamy dużo ze sobą wspólnego, te sam wiek chyba bo ja mam urodziny teraz w grudniu, slub w tym roku, fryzjerki, i jeszcze ten sam wiek ciąży;-) Ja dorabiam ale teraz nie ryzykuję za duzo sie naczytałam....

Dzieki Musia jakos to trzeba ogarnąć ja zaraz ide spać chcę żeby ten beznadziejny dzień sie skończył....do juterka skarby;-*

O jejku juz sa sierpnioweczki 2011 a wydaje mi sie ze dopiero wczoraj testowalam a tu Moja Corcia ma juz prawie 4 miesiace....
Moje Drogie zycze Wam abyscie wszystkie za te jz 8 miesiecy tulily swoje Kruszynki w ramionach!!!!!

dziendobry dziewczyny :) ja juz obudzona moj T na 6 do pracy chodzi, wiec...
keith- zobaczymy czy bedziemy rodzic tez tego samego dnia :)

moniek83- ja rozmawialam z moja fryzjerka, ona mowi ze jak na folie (jakies pasemka itp) to nie ma problemu bo farba nie ma kontaktu ze skora, gorzej z farbowaniem calej glowy
ja mam pasemka ale i tak czekam do konca 12 tyg z wizyta u niej

dziewczynki wiec juz mamy swoje podforum :) swoje miejsce
administratorka mowila zebysmy wybraly moderatora- osobe ktora bedzie pilnowac porzadku na forum i zajmie sie jego techniczna strona wiec skladajcie propozycje....

Ostatnia edycja:
witam nowe sierpnióweczki 2011

widzę że nie tylko ja spać nie mogę, chodzę spać o 21, a wstaję 4, 5 rano
obiawów prawie nie mam oprócz bolącej piersi i paru pryszczy na plecach nawet od kawy mnie nie odrzuciło ale piję tylko jedną i słabą
ale mam wrażenie że już mi brzusio rośnie, jak jadę samochodem to guzik mam odpięty,
sierpnióweczki na kiedy macie termin bo patrząc na suwaczki coś mi nie pasuje, mi gin wyliczył na 9.08 ( ostatnia @ 02.11)

Ostatnia edycja:
Ja również witam się weekendowo.
Dzieki dziewczyny za odpowiedz czy można farbowac włosy czy nie.
U mnie objawowo wyglada tam: codzienne zmęczenie, nudzenie się w nocy, nocne wędrówki do toalety, większe piersi - takie jak nigdy :-). Zauwazyłam też, że mam szybsza przemianę materii i szybciej robie się głodna. Ostatni okres miałam 29.10 i wyliczyła sobie sama termin na 4-6 sierpnia. We środę na wizycie dowiem się więcej.
Życze miłego dnia..

reklama
kamilaedi ja w nocy nie chodzę do wc, bo ja w nocy wstaję :-D
a i mam zaparcia(strasznie męczące ogólnie z załatwianiem nie miałam problemów) a wczoraj taki luźny, ale może po tym jak wypiłam cały kubek wody z kiszony ogórków nie żebym miała zachciankę ale zawsze lubiłam a wczoraj ogórkowa

Do góry