akutan, jest tragicznienie smaruję(no czasami oliwką), bo w 1 ciąży wsmarowałam w siebie (nie chcę skłamać) ale chyba z 1000 zł i to g... dało, rozstępy się pojawiły i nic nie pomagało, ani drogie ani tanie kremy. Tamte jeszcze do końca nie zniknęły (z 1 ciąży) i pojawiają się kolejne..
sagaa31, hm.. ja kiedyś schudłam, olaboga 25 kg(4-5mcy) i moje ciałko super to zniosło - ani jednego rozstępu. Myślałam, że mam farta i rozstępy będę znać z opowiadań, ale to co się teraz dzieje to jest jakiś koszmar. Wieem, że ponoć zbledną ale póki co od roku nic mi nie blednie a tylko przybywa(po ilu bledną?). I zastanawiam się, czy jak będę się opalać (co jest u mnie wyczynem) to nie będę w białe pręgi docelowo? A poza tym chyba zawsze będą widoczne bo są grube i zaczynają być głębokie :-(
Mucha, współczuję Ci..Na pewno Ci zbledną, ale ja po porodzie poszłabym na Twoim miejscu do dobrego salonu medycyny estetycznej i zapytała co jeszcze można z nimi zrobić. Jak są czerwone to więcej można zdziałać niż jak już zbledną.