reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
no Bishopka mam tak samo jak widze ze juz w 30 tyg jestem i moge juz za 8 urodzic ciesze sie niezmiernie wychodze z zalozenia ze ciaza jets fajna ale zdecydownanie za dluga;P

Bishopka - faktycznie bliziutko :)
Mi też teraz czas coraz szybciej leci i chyba najwyższy czas zabrać się za zakupy :)

no Bishopka mam tak samo jak widze ze juz w 30 tyg jestem i moge juz za 8 urodzic ciesze sie niezmiernie wychodze z zalozenia ze ciaza jets fajna ale zdecydownanie za dluga;P
Pomyśl o biednych slonicach co to 20 m-cy chodzą w ciązy :-D ile to maja czasu na przygotowanie "wyprawki" :-)
mal-gosia jeśli piszesz o zakupach dla dzidzi, to ja juz mam wszystko :-) trochę , żałuję, bo teraz nie mam co robić i co kupić, a tak bardzo mi sie wszystko podoba. Ale co tam, jeszcze tylko trochę. Licytuje na allegro jakąs kurtkę, ale jak wygram tio chyba wsadzę ja do swoich ciuchów, bo dla małego juz nie mam miejsca :szok:

Bishopoka - całe szczęście że nie jesteśmy słonicami :)) choć czasem się tak czuję :-D no to nic tylko pozazdrościć że już wszystko masz ja zrobiłam listę oczywiście posługując się radami Oli i innych doświadczonych mam :)

Tak, lista jest bardzo przydatna, chociaż teraz siedzę na allegro i zapisuje sobie rzeczy, które chciałabym kupic w przyszłości, min. krzeselko do karmienia itp. :-)
Tak słonica to i do mnie okreslenie pasuję, nie tyle co sie czuje jak ona ale wyglądam :rofl2:

Dzień dobry.
Karolap, marcelinaa śliczne fotki:-)
Karolinkaz trzymaj się ciepło wracaj tu w podskokach:-)
U mnie dzień jak co dzień, zapchany nos, męczący kaszel i zero poprawy.

Dzień dobry Kochane:))
Troszkę dziś zaspaliśmy:-)Widzę, że tematy poranne nadal ciekawe, od lodów przez seks po słonie kompletujące wyprawkę:-D My w promocji zalaliśmy sąsiadkę, już chyba 3 raz w ciągu 2 lat:zawstydzona/y:i teraz oczywiście dojść z administracją budynku do ładu to się nie da, a było to tak... jakieś 4 tyg temu przyszli wysokiej klasy fachowcy wymienic wodomierze na zlecenie spółdzielni, 3 razy odkręcali i zakręcali i w końcu się udało tzn tak nie do końca bo jakoś nie miałam do nich zaufania i włożyłam tam pod te rurki ręcznika papierowego żeby zobaczyć czy nie cieknie(wodomierz mamy na poziomie podłogi, więc wyobraźcie sobie jaką pozycje muszę przyjąć żeby tam cokolwiek włożyć:szok:) no i parę razy na początku sprawdziliśmy i było wilgotno, ale nie mokro, więc stwierdziliśmy że będzie ok( w końcu ostatecznie może Panowie wiedzą co robią) i sie o tym zapomniało, no i parę dni temu przyszła sąsiadka, ze sufit zalany(znaczy plama 10 x 5 cm) no to my pędem do papierka a on biedny cały przemoczony:) no to zadzwoniłam do spółdzielni i zgłosiłam, przyszedł Pan(mój K akurat tego dnia wypłynął w rejs) pogrzebałl 5 minut i orzekł że zaworu nie dokręcili, ale już jest ok... super myślę sobie, no i wczoraj przychodzi sąsiadka, że była w spółdzielni i oni powiedzieli że to niemożliwe, że tamci zepsuli i oni muszą przyjść to zobaczyć... no a ten Pan co przyszedł 2 dni temu to jakiś podmieniony????nic z tego nie rozumiem, czekam aż przyjdą i mi wytłumaczą może łaskawie...jedno słowo : POLSKA

Nie zgadzam sie z teza ze raz w życiu sie ślub bierze hihi ja niedluge będe planować drugi - tym razem kościelny.

Ślub kościelny bierze się generalnie raz a o ile dobrze pamiętam to wypowiadałam się właśnie o tym w poniższym poście...

no w sumie masz racje, ale w przypadku kościelnego to już raczej raz...no chyba, że jest ktoś wdowcem/wdową

reklama
Anulek z moim charakterem wpadlabymw furie i zrobila niezla bonaznze wrrrr wspolczuje....
Bishopka dobrze ze slonicami nie ejstesmy choc ja tez sie tak czuje;/ a tu jeszcze tyle czasu masakra, a po porodzie bede narzekac ze jeszcze tyle kg do starcenia kobietom nigdy sie nie dogodzi w sparwie wygladu...;/
Dominic ciekawe czemu Ci wcale nie przechodzi???

Do góry