reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
A to ja jakieś 8 lat temu i 10kg mniej temu:-D

Załączniki

• DSC04458.jpg
    DSC04458.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 45
rozstępy-bryyyy:crazy: z Wiką nie miałam ,teraz jak na razie też żadnego nie zauwarzyłam i mam nadzieję ,że już nie zobaczę:tak:
szuszu-super z Ciebie laseczka:-)

Witam
Troszkę mnie nie było bo nie miałam dostępu do komputera, moja córa była chora tzn. jeszcze jest ale udało mi się ją namówić na coś innego a nie granie na komputerze.
Dziewczyny super zdjęcia ślubne:-)
szuszu po pół roku znów napewno będziesz miała taką figurę:tak:

Witam
Troszkę mnie nie było bo nie miałam dostępu do komputera, moja córa była chora tzn. jeszcze jest ale udało mi się ją namówić na coś innego a nie granie na komputerze.
Dziewczyny super zdjęcia ślubne:-)
szuszu po pół roku znów napewno będziesz miała taką figurę:tak:

Sylvi, ja po urodzeniu córki byłam jeszcze chudsza niż na zdjęciach, a później niestety po hormonach zaczęłam tyć i ciężko mi chyba będzie wrócić do tamtej wagi niestety:-(

szuszu, aaaaaaaaa przez Ciebie spojrzałam na zdjęcia sprzed 5 lat i chce mi się płakać do jakiego stanu się doprowadziłaaam teraz ;( I nie rozumiem dlaczego wtedy narzekałam!:-D

szuszu z tego co pamiętam to Ty chyba jeszcze nie przytyłaś w ciąży albo 2kg na +, więc jak już hormonów nie będziesz brała do tego dojdzie karmienie piersią jakieś ćwiczonka to napewno dopniesz swego:tak:
Ja w ciąży dużo tyję ale później też jakoś szybko to tracę tak przynajmniej było przy Wiki

reklama
Wszyscy mi mówią, że wyglądam szczuplej niż przed ciążą:-D Mam wrażenie, że przez ciążę moja gospodarka hormonalna wróciła do normy i też mam nadzieję, że schudnę szybko:-D

Do góry